Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι «Παγιδευμένοι» έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (19/9) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μία νέα αστυνομική σειρά με κεντρικό θέμα την δολοφονία μίας κοπέλας. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο, το κοινό ενθουσιάστηκε και είχε μεγάλη ανταπόκριση στα social media, η οποία βέβαια δεν αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Η χθεσινή (21/9) τηλεθέαση της σειράς «Παγιδευμένοι»

Η αλήθεια είναι βέβαια πως τα δεδομένα ήρθαν να ανατραπούν το βράδυ της Τετάρτης (21/9), όταν οι «Παγιδευμένοι» έκαναν ένα άλμα από τα μονοψήφια που σημείωσαν και κατάφεραν να φτάσουν κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό στο 12,2 % (8,5 - 8,4 - 11,6 - 16,0 - 13,1 - 15,3). Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως οι «Παγιδευμένοι» συνέπεσαν για αρκετή ώρα με τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς, τις δύο μεγάλες σειρές που σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ωστόσο και πάλι, κατάφεραν να σταθούν στο ύψος τους.

Μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η εξέλιξη για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, την οποία πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως το νέο «Έτερος Εγώ».

Παγιδευμένοι τηλεθέαση

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 13,5
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 14,3
  • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι 12,2
  • OPEN: Ταξί 4 3,0
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 18,4
  • ALPHA: Σασμός 28,8
  • STAR: Kingsman: Η μυστική υπηρεσία 7,3
  • MEGA: Γη της Ελιάς 17,5
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 4,4

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στους Παγιδευμένους, μια νέα αποκάλυψη για τον Θοδωρή θα φέρει τα πάνω-κάτω, ενώ ο Δημήτρης και η Άννα, προσπαθώντας να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο, θα βρεθούν μπροστά σε μια αποκάλυψη για την κρυφή ζωή της Μυρτώς.

Η φωτογραφία που βρήκε η Άννα διαταράσσει, για μία ακόμα φορά, τη λεπτή ισορροπία στη σχέση της με τον Δημήτρη, που με τη σειρά του προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Η Άννα ξεπερνά όχι μόνο τα δικά του όρια αλλά και του Ανδρέα, για να φτάσει στην αλήθεια. Ο Σταύρος με τη σειρά του κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει την προφυλάκιση του Θοδωρή.

Την ώρα που ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο, θα βρεθούν μπροστά σε μια αποκάλυψη για την κρυφή ζωή της Μυρτώς που θα φέρει νέα στοιχεία στο τραπέζι των ερευνών και αφορά στο ποιος είναι ο κρυφός εραστής της (δείτε εδώ την εμφάνιση του Νότη Μηταράκη στη σειρά).

Παγιδευμένοι Άννα

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση. Δεν αντέχει να αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάματα για τη δολοφονία της κόρης της.

Στο μεταξύ η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο με ακόμα περισσότερο πάθος. Απέναντί τους ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει και να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες.

Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της, και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδελφής της.
Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, είναι ελλιπή για να τον ενοχοποιήσουν.

Παγιδευμένοι Δημήτρης

Ο Θοδωρής σε αδιέξοδο

Η Άννα γίνεται μάρτυρας της ανάκρισης του πατέρα της Κοσμά και αντιμετωπίζει μια ακόμη αλήθεια για τη Μυρτώ που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η κατάθεσή του θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Κι ενώ ο εραστής της Μυρτώς προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι αθώος. Όμως μια νέα αποκάλυψη για την κρυφή ζωή του αδελφού του θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα δοκιμάσει πάλι την εμπιστοσύνη του σε εκείνον. Η ανάγκη να μιλήσει ο Θοδωρής και να πει όλα όσα ξέρει είναι πλέον μονόδρομος. Το θέμα είναι αν θα το κάνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις...» - Το αυτοάνοσο που άλλαξε τη ζωή της Σοφίας Φαραζή των «Παγιδευμένων»

Είναι πασίγνωστος σκηνοθέτης - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της «Παγιδευμένης» Ταμίλα Κουλίεβα