Από Ελένη Μήτση

Μπορεί η νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι'' να είναι δραματική περιγράφοντας άγρια σκηνικά, όμως η επιλογή της παραγωγής να βάλει τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε πρωταγωνιστικό ρόλο αποδεικνύεται πολύ σωστή.

Τόσο στην πρεμιέρα, όσο και στο δεύτερο επεισόδιο οι χρήστες του twitter έλιωσαν με τον νομικό Δημήτρη, ο οποίος έχει μια πολύ κλασσάτη αμφίεση, με το σημερινό μπεζ κοστούμι του να κολάζει πολλές.

Το κοστούμι του Λεβεντογιάννη στους ''Παγιδευμένους'' τρέλανε το twitter

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 21/9

Ο Δημήτρη χρειάζεται ένα καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδερφό του. Όλα όσα του καταλογίζει η Άννα μέχρι τώρα φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει. Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του αδερφού του; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος; Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σε ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δυο δεν αναγνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ' αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα η πιο πολυσυζητημένη σειρά του ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι (20/9): Μεγάλο χτύπημα για την οικογένεια του Δημήτρη - Κατηγορείται για φόνο ο αδερφός του