Από Ελένη Μήτση

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στην κυριολεξία από τη στιγμή, που βγήκε στον αέρα η νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι'' με το twitter να κάνει πανηγύρι τόσο με την όλη πλοκή όσο και με τις ερμηνείες του Λεβεντογιάννη.

Φαίνεται όμως, πως στο επεισόδιο της Τρίτης 20/9 ένας άλλο πρόσωπο έκλεψε λίγο από τη χάρη του ηθοποιού και αυτό είναι ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης ένα guest, που θα μείνει στην ιστορία. Ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει τη συμμετοχή του στη σειρά, μιας και κάνει τον ρόλο του υπουργού, ως δική του επιθυμία.

Η guest εμφάνιση του Νότη Μηταράκη στους ''Παγιδευμένους''

Όλο το παρασκήνιο της συμμετοχής του υπουργού στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Αν είναι δυνατόν! Την ίδια στιγμή που το προσφυγικό είναι ένα από τα hot προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, φαίνεται να έχει... ελεύθερο χρόνο για γυρίσματα!

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης (14/09) πραγματοποιήθηκε η 1η προβολή της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» και με μεγάλη έκπληξη ανάμεσα στους.... ηθοποιούς είδαμε να παίζει σε μια σκηνή και ο Υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης!

Μάλιστα πηγές μας αναφέρουν πως... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παραλίγο να πέσει σε κώμα από λάθος - Η τραγική ιστορία του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους «Παγιδευμένους»

«Έχουμε ανατριχιάσει!» - Οργίασε το Twitter με την ερμηνεία της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στους Παγιδευμένους