Από TV24 Team

Σίγουρα θα μπορούσαν να πάνε και χειρότερα, έχοντας απέναντι Σασμό και GNTM, χειρότερα όπως ο Γλυκάνισος του ΣΚΑΙ ας πούμε που έπιασε μετά βίας το 2,9% στην πρεμιέρα του. Στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας είχαμε δυο πρεμιέρες όσον αφορά την μυθοπλασία: Αυτή του Εκτός υπηρεσίας (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο) και του Παγιδευμένοι.

Από τα σχόλια στο Twitter καταλάβαμε πως η σειρά Παγιδευμένοι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον (δείτε εδώ τι έγραφαν) αν και τα ποσοστά τηλεθέασης έδειξαν πως... εντάξει, όχι και τόσο, αλλά σε γενικές γραμμές καλά!

Τέταρτη στην προτίμηση του κοινού η σειρά Παγιδευμένοι

Συγκεκριμένα το Εκτός υπηρεσίας έκανε 8,4% (7,7-8,4-7,5-9,9-4,1) ενώ το Παγιδευμένοι 9,9% (9,9-4,1-6,0-8,6-7,6-7,7-9,7-12,4-10,9-15,8-16,0-9,2). Με τέτοιον ανταγωνισμό μια χαρά στάθηκαν... Το θέμα είναι να μην πάνε παρακάτω... Αυτό θα το δείξει η πορεία

Prime time

 • ΑΝΤ1: Εκτός Υπηρεσίας 8,4
 • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 12,8
 • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι 9,9
 • OPEN: Επικίνδυνες παρέες 5,6
 • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 17,4
 • ALPHA: Σασμός 28,9
 • STAR: GNTM 5 17,6
 • ΣΚΑΙ: Γλυκάνισος 2,9
 • MEGA: Γη της Ελιάς 15,6
 • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 3,7
 • ΕΡΤ: Κάνε ότι Κοιμάσαι 9,0

Τι θα δούμε απόψε

Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδερφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης. Ο Σπύρος Μαρκέτας, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και διοικητής της Αστυνομίας θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης που έχει αναλάβει την υπόθεση αποφασίζει να κρατήσει τον Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μια προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Παγιδευμένοι νέο επεισόδιο

Επεισόδιο 4

Ο Δημήτρη χρειάζεται ένα καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδερφό του. Όλα όσα του καταλογίζει η Άννα μέχρι τώρα φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει. Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του αδερφού του; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος; Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σε ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δυο δεν αναγνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ' αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Το θέατρο και η ζωή στο Λονδίνο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Παγιδευμένοι»

«Παγιδευμένοι»: Ο Υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, αντί να σώσει κανά πρόσφυγα ζήτησε και παίζει σε σκηνή σειράς του ΑΝΤ1!