Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» ξεκίνησε τη Δευτέρα (19/9) και ήδη από τα πρώτα επεισόδια κατάφερε να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Η Ταμίλα Κουλίεβα, είναι μία εκ τω πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς.

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες την τελευταία 20ετία, ωστόσο η ίδια επιλέγει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην σύζυγος της Ταμίλα Κουλίεβα από τους «Παγιδευμένους»

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι η αγαπημένη ηθοποιός, υπήρξε παντρεμένη με τον σκηνοθέτη, Γρηγόρη Καραντινάκη.

Ο Γρηγόρης Καραντινάκης σπούδασε σκηνογραφία - ενδυματολογία (Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου), σκηνοθεσία κινηματογράφου -τηλεόρασης (Κρατική Σχολή Κινηματογράφου Ε.Σ.Σ.Δ., Μόσχα). Εργάστηκε σαν βοηθός σκηνογράφου στο θέατρο και τον κινηματογράφο (1982-85) και σαν βοηθός σκηνοθέτη στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται σαν σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Η ηθοποιός είχε μίλησε στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, τη συνεργασία τους αλλά και το γιό που έχουν αποκτήσει μαζί.

Ταμίλα Κουλίεβα

Τι και αν χώρισαν, τους συνδέουν πολλά παραπάνω πράγματα όπως ανέφερε η ίδια. Ο πρώην σύζυγός της είναι σκηνοθέτης στην ταινία της Σμύρνης αλλά ήταν και στη «Σκοτεινή Θάλασσα».

"Η συνεργασία είναι άκρως δημιουργική και απενοχοποιημένη από την προσωπική σχέση που είχαμε. Τελείωσε η ερωτική μας σχέση και το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Εκείνο που έχει μείνει είναι μία ουσιαστική φιλία, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει σχέση σε βάθος χρόνου και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Επίσης το πιο σημαντικό που μας ενώνει, είναι ο γιος μας." δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άφησε την πολιτική για τη μυθοπλασία - Η συμμετοχή του Νότη Μηταράκη στη σειρά ''Παγιδευμένοι''

Μαριλένα Ράδου - Παγιδευμένοι: «Η Κατερίνα νιώθει απειλή από την Άννα»