Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το MEGA έδειξε τη δυναμική του στην ενημέρωση με την κάλυψη ενός ακόμα ιστορικού γεγονότος, κερδίζοντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ημέρα μετάδοσης του αποχαιρετισμού στη μακροβιότερη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, τα Δελτία Ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές του MEGA βρέθηκαν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα κατέγραψε σημαντική πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,9%. Η δυναμική του Κεντρικού Δελτίου του MEGA τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αποδείχθηκε ισχυρή απέναντι σε όλα τα προγράμματα του ανταγωνισμού, στη ζώνη μετάδοσης του, αλλά και απέναντι σε όλα τα κεντρικά δελτία ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Η κάλυψη σε αριθμό τηλεθεατών ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο (1.079.656).

Αναλυτικά η σειρά κατάταξης των βραδινών δελτίων, στο δυναμικό κοινό 18-54 διαμορφώθηκε ως εξής :

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου κέρδισε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,7% ενώ παρέμεινε πρώτο και στη ζώνη μετάδοσής του με την κάλυψη να φτάνει τους 589.649 τηλεθεατές. Ακολούθησαν στην ίδια ζώνη : STAR 14%, ANT1 9,5%, ALPHA 8,8%, ΣΚΑΪ 8%, ΕΡΤ1 7,1%, OPEN 5,2%.

Το «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο πήρε τη σκυτάλη της ενημέρωσης το απόγευμα και κυριάρχησε στον πίνακα τηλεθέασης. Η πρωτιά καταγράφηκε στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 16,4% και στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 15,9% ενώ η διαφορά από τα προγράμματα του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του «LIVE NEWS» έφτασε τις 4,5 ποσοστιαίες μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54 και 3,7 ποσοστιαίες μονάδες στο σύνολο του κοινού. Η κάλυψη άγγιξε το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.
Την ώρα μετάδοσης του «LIVE NEWS» ο ανταγωνισμός ακολούθησε με τα εξής ποσοστά : στο σύνολο του κοινού ΣΚΑΪ 12,6%, STAR 10,5%, ALPHA 9,8%, ANT1 8,6%, OPEN 7,2%, ΕΡΤ1 4,8% και στο δυναμικό κοινό 18-54 STAR 11,3%, ΣΚΑΪ 10,1%, ALPHA 8,7%, OPEN 8,6%, ANT1 8,1%, ΕΡΤ1 5%.

Αδιανόητο σκηνικό στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Βρέθηκε αράχνη πάνω στο φέρετρό της

Την Δευτέρα 19/9 πραγματοποιήθηκε η νεκρική πομπή για την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 96 της και έτσι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε για έναν και μόνο σκοπό, να τιμήσει αυτή τη σπουδαία γυναίκα.

Παρακολουθήσαμε τον Βασιλιά, πλέον, Κάρολο να καταφθάνει συντετριμμένος, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έφτασε και η Κέιτ Μίντλετον με τα δύο της παιδιά, Τζορτζ και Σάρλοτ. Πολύς κόσμος, μάλιστα, έχει συγκεντρωθεί γύρω από την περιοχή για να παρακολουθήσει την τελετή και σχεδόν έχει κατασκηνώσει, αφού έχει φτάσει προετοιμασμένος για το γεγονός πως θα διαρκέσει 10 ώρες, φέρνοντας μέχρι και κουβέρτες.

Παρόλα αυτά, ένα άλλο συμβάν έγινε η αιτία να συζητηθεί η κηδεία της Βασίλισσας. Μία αράχνη εντοπίστηκε πάνω στο φέρετρο και συγκεκριμένα στην κάρτα που είχε αφήσει ο Κάρολος και το Twiiter δεν το άφησε ασχολίαστο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους "τρέλανε" όλους με την ατάκα της για την Βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει φροντίσει να μείνει αξέχαστη η Σοφία Δανέζη του Big Brother

Ανήκουστο! Ηχηρή απουσία από την κηδεία της Ελισάβετ - Ποιος συγγενής της βασίλισσας δεν θα παραστεί