Από Στέλλα Μούτσιου

Περίπου την ίδια στιγμή με την Κέιτ Μίντλετον και τα πριγκιπόπουλα Τζόρτζ και Σάρλοτ, έφτασε και ο Βασιλιάς Κάρολος, όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1, το "Πρωινό". Στο πλευρό του, φυσικά, ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Χάρι.

Οι εικόνες από την 10ωρη πομπή για την Βασίλισσα Ελισάβετ είναι σοκαριστικές και το γεγονός πως ολόκληρη η οικογένεια ενώθηκε ξανά για να τιμήσει τη μνήμη αυτής της σπουδαίας γυναίκας είναι αξιοσημείωτο.

Ο Βασιλιάς Κάρολος στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μόνο ένα πρόσωπο λείπει από την τελετή

Και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η πομπή για την κηδεία της (δείτε εδώ εικόνες από την 10ωρη τελετή της) βασίλισσας Ελισάβετ, γνωστό έγινε εδώ και λίγες ώρες πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παρευρεθεί, και δεν είναι αυτό που πάει το μυαλό σας! Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε από την Page Six πως ο δισέγγονος της Ελισάβετ, ο Λούις, δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία της, σε αντίθεση με τα αδέρφια του, Γεώργιο και Σαρλότ, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το παρών.

Στη μία το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί με όλες τις τιμές η κηδεία της, και ο Γεώργιος και η Σαρλότ, θα εμφανιστούν κανονικά στην κηδεία της προγιαγιάς τους και θα περπατήσουν κανονικά στην πορεία πίσω από το φέρετρο καθώς αυτό θα φτάνει στο Αββαείο του Westminster.

Ο μικρότερος γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη συντάκτρια των royals στους Sunday Times, Roya Nikkhah «Η προγιαγιά είναι με τον προπάππου τώρα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους "τρέλανε" όλους με την ατάκα της για την βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει φροντίσει να μείνει αξέχαστη η Σοφία Δανέζη του Big Brother

«Χάος» πάνω από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ - Ένας άνδρας το πλησίασε και...