Από TV24 Team

Πέρα από την live μετάδοση της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ στο youtube, η εκπομπή του ΣΚΑΪ, Αταίριαστοι, προχώρησε στην παρουσιάση μερικών εικόνων από την τελετή, το μεσημέρι της Δευτέρας 19/9, και σε ένα μικρό στιγμιότυπο έγινε φανερή η άφιξη της Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον γιο της, Τζόρτζ, και την κόρη της, Σάρλοτ, χωρίς τον 4χρονών πρίγκιπα Λούις.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι πλέον ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και οι ανώτεροι σύμβουλοι του παλατιού ζήτησαν από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να επιτρέψουν στον μικρό πρίγκιπα να παραστεί στην κηδεία της, καθώς με αυτό τον τρόπο θα έστελνε ένα συμβολικό μήνυμα. Μάλιστα, το παλάτι ανέφερε πως το κοινό θα έπρεπε να δει τον νεαρό πρίγκιπα, διότι αποτελεί το μέλλον της Μοναρχίας.

Ο πρίγκιπας Τζόρτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ

Η μεγάλη απόφαση των δημιουργών του The Crown μετά τον θάνατο της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τετάρτης (8/9) σε ηλικία 96 ετών (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Buckingham). Ο θάνατός της αποτελεί τομή στην παγκόσμια ιστορία καθώς πρόκειται για τη μακροβιότερη μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας με 70 χρόνια στον θρόνο.

To The Crown είναι η σειρά που βασίστηκε στην ζωή της βασιλικής οικογένειας και ακολουθεί την πορεία της Βασίλισσας Ελισάβετ από τη μέρα που ο πατέρας της ανέλαβε τον θρόνο. Το ενδεχόμενο του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν κάτι που φυσικά είχαν υπολογίσει οι δημιουργοί της σειράς.

Κάπως έτσι, το σενάριο του The Crown θα αλλάξει προκειμένου να εντάξει στην ιστορία του το σχέδιο «Γέφυρα του Λονδίνου», το σχέδιο δηλαδή της Μεγάλης Βρετανίας για τον θάνατο της Ελισάβετ.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε πηγή που βρίσκεται κοντά στους δημιουργούς της σειράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Χάος» πάνω από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ - Ένας άνδρας το πλησίασε και...

Τους "τρέλανε" όλους με την ατάκα της - Έχει φροντίσει να μείνει αξέχαστη η Σοφία Δανέζη του Big Brother