Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η πομπή για την κηδεία της (δείτε εδώ εικόνες από την 10ωρη τελετή της) βασίλισσας Ελισάβετ, γνωστό έγινε εδώ και λίγες ώρες πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παρευρεθεί, και δεν είναι αυτό που πάει το μυαλό σας! Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε από την Page Six πως ο δισέγγονος της Ελισάβετ, ο Λούις, δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία της, σε αντίθεση με τα αδέρφια του, Γεώργιο και Σαρλότ, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το παρών.

Γιατί δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία της Ελισάβετ ο Λούις

Στη μία το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί με όλες τις τιμές η κηδεία της, και ο Γεώργιος και η Σαρλότ, θα εμφανιστούν κανονικά στην κηδεία της προγιαγιάς τους και θα περπατήσουν κανονικά στην πορεία πίσω από το φέρετρο καθώς αυτό θα φτάνει στο Αββαείο του Westminster.

Ο μικρότερος γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη συντάκτρια των royals στους Sunday Times, Roya Nikkhah «Η προγιαγιά είναι με τον προπάππου τώρα».

«Χάος» πάνω από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ - Ένας άνδρας το πλησίασε και...

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (19/9) και θα προβληθεί ζωντανά (δείτε εδώ πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ). Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, ένα περιστατικό ήρθε να ταράξει τους υπεύθυνους της κηδείας.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ήταν αρκετός για να προκαλέσει χάος σε όλη τη βασιλική φρουρά, όταν πλησίασε το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ και το ακούμπησε.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε γύρω στις 10 το βράδυ (τοπική ώρα) μπροστά σε δεκάδες που περίμεναν στην ουρά για να αποτίσουν τα σέβη τους στην Ελισάβετ.

Ο άνδρας βγήκε από τη γραμμή, ανέβηκε στα σκαλιά και άγγιξε το φέρετρο προτού τεθεί υπό κράτηση από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, ανέφερε ο Guardian.

Αμέσως, οι άνδρες της ασφάλειας συνέλαβαν τον άνδρα και τον απομάκρυναν από το φέρετρο: «Η Διοίκηση Κοινοβουλευτικής και Διπλωματικής Προστασίας συνέλαβε έναν άνδρα στην αίθουσα του Γουέστμινστερ μετά από αναταραχή», σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Crown: Η μεγάλη απόφαση των δημιουργών μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

''Άκουσε τρέξιμο και γρήγορα βήματα στο διάδρομο'' - Η στιγμή που ο Κάρολος έμαθε τα δυσάρεστα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ