Από TV24 Team

Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και ο ανταγωνισμός είναι βαρύς κι ασήκωτος, ενώ ακόμα έχουμε πολλά project που δεν έχουν κάνει πρεμιέρα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει... Τέλος πάντων... Μια από τις πιο σκληρές και δύσκολες ζώνες μέχρι στιγμής είναι η πρωινή.

Είναι πολλές οι εκπομπές και μεγάλα τα ονόματα που κονταροχτυπιούνται. Δυστυχώς, το STAR έχει μείνει εκτός αφού τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά το πρωινό Breakfast at star είναι πολύ χαμηλά μονοψήφια...

Η εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου δεν έχει συγκεντρώσει - ακόμα - την αγάπη και την στήριξη που χρειάζεται από το τηλεοπτικό κοινό γι' αυτό και οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο Breakfast at star

Η αλήθεια είναι πως ακόμα το κανάλι δεν θέλει να πάρει τόσο δραστικά μέτρα. Δηλαδή να αρχίσει να αφαιρεί και να προσθέτει άλλα άτομα στην ομάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr οι ιθύνοντες μέχρι στιγμής έχουν στραφεί στην θεματολογία της εκπομπής, στην οποία θα πέσει "ψαλίδι" αφού θα αφαιρέσουν κάποια πράγματα και θα προσθέσουν άλλα που θεωρούν πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Από εκεί και πέρα, αν και μετά από αυτό δεν καταφέρουν να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης, τότε... μονόδρομος οι αποχωρήσεις. Και ξέρετε πως καταλήγουν αυτά... Συνήθως ξεκινούν από τον αρχισυντάκτη γιατί αυτός ο καημένος τα φταίει όλα (και καλά).

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι ιθύνοντες θέλουν να δουν θετικό αποτέλεσμα στις αλλαγές που θα κάνουν μέχρι τον Οκτώβρη αλλιώς... έρχονται δύσκολοι καιροί για κάποιους...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάτι πήγε λάθος από την αρχή - Τι συμβαίνει και δεν «τραβάει» η εκπομπή της Χατζίδου και του Παύλου στο Star

Το Breakfast at star ''έπιασε'' στα πράσα την Παπίλα - Οι ευχές της πρώην παρουσιάστριας στη νέα ομάδα