Από TV24 Team

Η φετινή σεζόν ήρθε με σημαντικές αλλαγές για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά έφυγε, η Δούκισσα Νομικού ήρθε και η εκπομπή άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, αν και διατήρησε τον χαρακτήρα που είχε και πέρυσι με τον συνδυασμό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.

Όλο το καλοκαίρι συζητήθηκε πολύ έντονα το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του Λιάγκα στη πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και έτσι η επιστροφή της Δούκισσας στο κανάλι του Αμαρουσίου τράβηξε τα βλέμματα. Όχι όμως αρκετά ώστε να καταφέρει να κερδίσει τη μάχη της πρωινής ζώνης.

Τι συμβαίνει με την τηλεθέαση του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού

Όλα άρχισαν στην πρεμιέρα, όταν Το Πρωινό, όχι μόνο δεν βγήκε πρώτο στην πρωινή ζώνη αλλά βρέθηκε κάτω από την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τι ποσοστό σημείωσε). Όπως αποδείχθηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού δεν ήταν κάτι που περίμενε να δει το κοινό πώς και πώς, όσο εντυπωσιακή κι αν ήταν με τα λευκά της.

Πρώτη μέρα λες είναι, θα αλλάξει το πράμα. Έλα όμως που φτάσαμε αισίως στη δεύτερη εβδομάδα και μαζί της ήρθε και η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά με το Πρωινό Μας. Ανανεωμένη, σε ένα θεόρατο πλατό, η παρουσιάστρια έκανε το ντεμπούτο της στο ΣΚΑΪ και μάγεψε το κοινό, ενώ νίκησε στην τηλεθέαση (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε).

Το Πρωινό προσπάθησε αλλά τελικά έφαγε τη «σκόνη» της πρώην παρουσιάστριάς του και μάλιστα πανηγυρικά. Η αρνητική τηλεθέαση συνεχίστηκε μέχρι και χθες. Η εκπομπή του Λιάγκα και της Νομικού σημείωσε κατά μέσο όρο 11.8% (10,5 - 18,4 - 12,7 - 10,7 - 8,1 - 11,5 - 11,9 - 12,0 - 16,5 - 14,8 - 12,4 - 7,1 - 6,5).

Τι φταίει για την τηλεθέαση του Πρωινού

Ο κόσμος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εκφράζει την άποψή του για κάθε εκπομπή. Στην περίπτωση του Πρωινού, την έχει εκφράσει και με τον έναν και με τον άλλο τρόπο γιατί πέρα από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, ο κόσμος σχολιάζει καθημερινά την εκπομπή στο Twitter. Τα αρνητικά σχόλια επικεντρώνονται στην Δούκισσα Νομικού, η οποία προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να τους κερδίσει, ενώ η σύγκριση με την Σκορδά είναι αναπόφευκτη.

Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι και το γεγονός ότι τα τέταρτα του Πρωινού, εμφανίζουν πτώση από την ώρα που βγαίνει στην εκπομπή η Δούκισσα Νομικού, δηλαδή κοντά στις 11:00. Χαρακτηριστικά προχθές (13/9), το Πρωινό έκανε μέσο όρο 8,3%, ενώ στα τέταρτα της Δούκισσας έφτασε μέχρι και το 3,7% (10,4-11,9-9,8-9,9-8,9-11,5-9,5-7,7-9,7-5,4-4,7-4,8-3,7-5,2).

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και ότι κάνει για την παρουσίαση. Ίσως απλά δεν έχει καταφέρει να κολλήσει στο Πρωινό. Ο χρόνος θα δείξει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη...» - Με αυτό τον τρόπο θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κλείσει την καριέρα του

«Έχει να κάνει με...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την ατάκα που πέταξε στην πρεμιέρα του Πρωινού Μας