Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν με την εκπομπή The 2night Show (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) και ήδη από το πρώτο επεισόδιο, έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό και δύο καλεσμένους θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους.

Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί τη Μαρία Αναστασοπούλου, τη νέα τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία θα μιλήσει για την απόφασή της να αποχωρήσει μετά από τόσα χρόνια από το ΣΚΑΪ και να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

2night Show Αναστασοπούλου Παπαδάκης

Μαζί της, καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής Traction στο Star, Κώστας Στεφανής. Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, Δευτέρα με Τετάρτη στις 23:30 στον ΑΝΤ1.

Πολλά υποσχόμενος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό του κα αφού ολοκλήρωσε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν και ευχαρίστησε τον κόσμο, που ήταν πιστός σε όλα τα ραντεβού, που έδωσαν, επιστρέφει στα παλιά.

Μέσα από πολύ σύντομες δηλώσεις, που έκανε τη Δευτέρα 12/9 στο Super Κατερίνα έδειξε τη χαρά του, που και φέτος ο ΑΝΤ1 του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάζει αγαπημένα στο κοινό προγράμματα, αφού και το ''The 2night show'' αλλά και το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' πήραν το πράσινο φως.

«Όλα ξεκινάνε, καλή επιτυχία σε όλους! Δε θέλω να πω κάτι άλλο είμαι και άυπνος, ευχαριστούμε που περιμένατε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την 2η πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει για το τέλος της καριέρας του