Από Πέννυ Μαστοράκου

Η τραγική ιστορία του Σταυρίνου από το Μαύρο Ρόδο, είχε αρχίσει να εκτυλίσσεται και να μας απασχολεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, και όλοι υποπτεύονταν πως κάτι ύποπτο τρέχει με εκείνον, τον αδερφό του αλλά και την Γιάννα, την σύζυγο του Μπόγρη η οποία επέστρεψε στο χωριό και έφερε μαζί της την αλήθεια! Δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε...

Όπως σας είχαμε επίσης αποκαλύψει εδώ στο tv-24.gr αποκλειστικά υπεύθυνος για το τροχαίο του, είναι ο ίδιος του ο αδερφός (δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει συμβεί) ο οποίος γνώριζε τα πάντα και θέλησε να τον εκδικηθεί στερώντας του την ίδια την ζωή, μιας και από θαύμα έζησε. Η Γιάννα λοιπόν επέστρεψε και η συνάντηση της με τον Σταυρίνο θα είναι αρκετή για να της εξομολογηθεί πως δεν την ξέχασε ποτέ.

Ο Σταυρίνος κάνει εξομολόγηση στην Γιάννα

Στο αποψινό επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 θα έχουν άλλη μία τυχαία συνάντηση η οποία θα είναι καθοριστική ή για να διαλυθούν όλα ή για να φουντώσει και πάλι ο έρωτας! Η η αμηχανία είναι διάχυτη, και οι δυο τους θυμούνται τα παλιά με συγκίνηση και εκείνος της εξομολογείται ό,τι δεν της έχει πει τόσα χρόνια. Το πάθος και ο έρωτας ανάμεσά τους φαίνεται πως δεν πέρασε ποτέ για κανέναν.

«Ο Γιώργος μού στάθηκε τόσα χρόνια, δεν με άφησε στιγμή μόνο μου! Με φρόντιζε, με είχε πάντα μαζί του. Κάποιες φορές νιώθω τύψεις... Αυτός τρέχει για εμένα κι εγώ τον πρόδωσα», λέει ο Σταυρίνος, και συνεχίζει: «Δεν σε ξέχασα, Γιάννα. Πάντα ήλπιζα ότι θα γυρίσεις».

Η Γιάννα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπόγρη

Ο Φραγκίσκος αντιμέτωπος με τον Πέτρο στην Γερακιανή

Ο Φραγκίσκος δεν είναι ο μόνος ήρωας του Μαύρου Ρόδου που θα επιστρέψει στην Γερακιανή (δείτε εδώ ποιος άλλος θα επισκεφτεί με παρέα το χωριό πολύ σύντομα), αλλά είναι ο μόνος που θα επιστρέψει για να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό το φιάσκο, όπως το θεωρεί, και να φέρει τον Πέτρο πίσω στα λογικά του και σε όλα όσα έχουν σχεδιάσει να πετύχουν μαζί!

Οι δύο φίλοι είχαν μαζί κάποια κοινά όνειρα, τα οποία ανατράπηκαν από όταν πήγαν εκεί και ο Πέτρος γνώρισε την Ελισάβετ, και ο φίλος του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι θα πετάξει την ζωή του στα σκουπίδια, για κάτι που ξεκίνησε από αστείο!

«Όλα αυτά για μία καλόγρια; Αξίζει να πετάξεις τη ζωή σου στα σκουπίδια για ένα ράσο; Πέτρο, δεν είσαι εσύ αυτός που βλέπω μπροστά μου ξύπνα», του λέει ο Φραγκίσκος αρχικά, και ο Πέτρος δείχνει φανερά προβληματισμένος λέγοντας «Βρίσε με μπας και αλλάξει κάτι. αν και δε νομίζω ότι θα τα καταφέρεις. Δεν μπορώ να το ελέγξω, αυτό εννοώ».

«Κουβαλήθηκα ως εδώ για να φας το βρισίδι σου και να το λύσουμε. Μίλα σταράτα. Ισχύουν αυτά που έχουμε πει ή να τα μαζέψω και να φύγω μόνος; Πρέπει κι εγώ να δω τι θα κάνω. Η δουλειά που έχεις να κλείσεις εδώ είναι μούφα, έτσι;» ρωτάει ξανά με τον Πέτρο να αποκρίνεται: «Δεν μπορώ να νικήσω αυτό που νιώθω. Αυτό με τρελαίνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα - Το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν

«Μαύρο Ρόδο» spoiler: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα τον Βίκο στο σπίτι της πεθεράς του