Από Πέννυ Μαστοράκου

Επεισοδιακό και άκρως ανατρεπτικό θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Παραδείσου των Κυριών (δείτε εδώ την αλλαγή που έγινε στις μέρες προβολής αυτή την εβδομάδα), την Δευτέρα 14/11 γιατί θα βγουν στο φως αλήθειες που θα πονέσουν πολλούς και περισσότερο τον Ντίνο, του οποίοι η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη, τόσο με τον Χρηστίδη και την σύλληψή του, όσο και με το μαγαζί του.

Ο Πάρης πάει από το κακό στο χειρότερο σε ότι αφορά την ψυχική του κατάσταση με την Όλγα να μην μπορεί πλέον να τον συγκρατήσει! Ο γιατρός που επισκέπτεται δεν φαίνεται να τον έχει βοηθήσει κάπου, ίσα ίσα βγάζει από μέσα του το τέρας, αυτό ακριβώς το οποίο είδε και ο Ντίνος όταν τον επισκέφτηκε στο μαγαζί του.

Ο Πάρης παρανοεί και αναφέρει στον Ντίνο ότι...

Σε μία έξαρση του, ο Πάρης γεμάτος θράσος και οργή, κάνει μία επίσκεψη στον Παράδεισο, αφήνοντας την μητέρα του να περιμένει απέξω (δείτε εδώ τι θα της κάνει στην συνέχεια). Τότε πάει στον Ντίνο, ο οποίος βλέπει την περίεργη συμπεριφορά του και του ψιθυρίζει στο αφτί «Η Αμαλία είναι δική μου με έναν τρόπο που εσύ δεν την είχες ποτέ», και τότε βάζει τις φωνές και τον πετά έξω από το μαγαζί! Θα το αφήσει έτσι; Η συνέχεια απόψε στις οθόνες μας...

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Ο Ντίνος προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τη Μιράντα για τη σχέση της με τον Θανάση (δείτε εδώ πώς θα αντιδράσει όταν μάθει την αλήθεια). Η Μιράντα κρύβει τα σημάδια της κακοποίησης και επιστέφει στη δουλειά, αλλά ένα έμπειρο μάτι θα τα εντοπίσει.

Τα προβλήματα στον γάμο του Μάρκου φουντώνουν και η Πιπίτσα αναγκάζεται να τον εκβιάσει: «Μη μας κάνεις τον ηθικολόγο, Μάρκο μου, γιατί δεν το έχω σε τίποτα να πω δυο λογάκια στα παιδιά για τη δεσποινίδα Μιράντα», τον προκαλεί και ο τρόπος της αυτός όχι μόνο δεν τον κάνει να ηρεμήσει, αντίθετα τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο. Την ίδια ώρα, η Βικτώρια πείθει τον Χριστόφορο να στριμώξει τον Ντίνο: «Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με τον Παπακώστα.

Παράδεισος των Κυριών Ντίνος

Ζήτησέ του άμεσα να σου δώσει τα χρήματα του δανείου», του τονίζει, ενώ η σχέση τους για πρώτη φορά κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Στο μεταξύ ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι η Βικτώρια είναι μπλεγμένη σε όλα όσα έχουν συμβεί και την παρακολουθεί στενά, ενώ ο Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Ντίνο: «Την έκανα δική μου την ημέρα των γενεθλίων της», ισχυρίζεται. Ο Ντίνος όμως έχει και κάτι ακόμα να διαχειριστεί, κάνοντας τα πάντα για να σταματήσει τον Θανάση από την προσπάθειά του να διαφύγει στο εξωτερικό…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κάποια στιγμή η Ολγα μαζί με τον γιο της τον Πάρη πηγαίνουν στο «Παράδεισο των κυριών». Ο Πάρης όμως έχει για άλλη μια φορά πρόβλημα στη συμπεριφορά του και σε μια κρίση, δίνει μια και πετάει τη μάνα του από τις σκάλες. Η Ολγα πέφτει και όλοι στο κατάστημα παγώνουν και τρέχουν να βοηθήσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι ζευγάρι πάνω από 3 δεκαετίες - Αυτή είναι η σύζυγος του αυστηρού «Μπουραντά» από τον Παράδεισο των Κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Τι κρύβεται από πίσω - Γιατί ο Μπουραντάς τα έχει βάλει με τον γιό του