Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του Χριστόφορου Μπουραντά που έχει αναλάβει στον Παράδεισο των Κυριών καθώς και στη σχέση του με τον τηλεοπτικό γιό του, Άγη.

Οι αποκαλύψεις του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον Παράδεισο των Κυριών

«Δεν έχω κανένα κοινό με τον Χριστόφορο σαν πατέρας. Είναι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του με έναν τρόπο που δεν τον έχει επιλέξει. Δεν ξέρω τι κρύβει αυτός ο άνθρωπος, δεν ζει τη ζωή που θα ήθελε να ζήσει. Ίσως γι΄ αυτό να είναι και σε τόσο μεγάλη σύγκρουση με τον Άγη, γιατί οι δυο τους έχουν πολλά περισσότερα κοινά.

Δεν ξέρω αν ο Άγης θα κερδίσει την αποδοχή του πατέρα του. Κάποια στιγμή ο Μπουραντάς θα αναγνωρίσει ότι έχει περισσότερα κοινά με τον Άγη, θα καταλάβει γιατί είναι αυτή η σχέση τόσο συγκρουσιακή», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος (δείτε εδώ ποια είναι η σύζυγός του).

Ο Άγης πιάνει στα πράσα Χριστόφορο και Βικτώρια

Το ότι στον Παράδεισο των Κυριών, κανείς μέσα στο σπίτι δεν έχει δει ακόμα τρυφερές στιγμές του Χριστόφορου και της Βικτώριας, είναι καθαρά θέμα τύχης. Κάποια στιγμή όμως αυτό αλλάζει... Και τελικά ανακαλύπτεται από τον Άγη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Ο Άγης μπαίνοντας ξαφνικά μέσα στο σπίτι τούς βλέπει σε ερωτικές στιγμές και τα χάνει: «Ώπα, τι γίνεται εδώ μέσα; Μπαμπά; Θεία;», αναφωνεί κι εκείνοι δεν ξέρουν πού να κρυφτούν.

Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Αγη φέρνει όμως τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά: «Δεν μας λέτε πόσο καιρό τα έχετε εσείς οι δύο πίσω από την πλάτη όλων; Θέλουμε να ξέρουμε αν ήσασταν ζευγάρι όσο ζούσε η μαμά. Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύετε όλους. Εσύ, η αυστηρή θεία και ο ηθικός πατέρας. Ας γελάσω», τους πετάει κατάμουτρα η Αμαλία.

Παράδεισος των Κυριών Βικτώρια

Η εμπιστοσύνη του Άγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του… Προσπαθεί να δικαιολογηθεί και να τους πει ότι όσο ζούσε η μητέρα τους δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα και αυτό που έγινε με τη θεία τους, έγινε αργότερα λόγω μοναξιάς. Ωστόσο κανείς από τα παιδιά δεν τον πιστεύει…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο Ντίνος μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα της Μιράντας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τρόμος! Ατύχημα για την Όλγα