Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος άφησε φέτος πίσω του τον ρόλο του κακοποιού Καραπάνου στον Σασμό και μπήκε στα... παπούτσια του Χριστόφορου Μπουραντά, του αυστηρού τραπεζίτη που απολαμβάνουμε καθημερινά στον Παράδεισο των Κυριών (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Ο ίδιος επιλέγει να μην μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Ο κορυφαίος ηθοποιός είναι πατέρας της Joanne, νικήτριας του The Voice, η οποία κάνει μάλιστα τα πρώτα βήματά της στον χώρο της μουσικής με πολύ μεγάλη επιτυχία.

«Όταν το έχεις ζήσει τόσο πολύ, το αγαπάς πάρα πολύ. Εγώ από μικρή ήμουν σε παραστάσεις, στο θέατρο, σε πρόβες, το ‘χω δει πάρα πολύ.

Το είχα σκεφτεί, μου άρεσε κιόλας, αλλά είχα μια έντονη κλίση προς τη μουσική», είχε πει η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει.

Η σύζυγος του Λάζαρου Γεωργακόπουλου από τον Παράδεισο των Κυριών

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Κάναμε ένα σύμφωνο λόγω covid για πρακτικούς λόγους. Δεν ήμασταν παντρεμένοι. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, πάνω από 30» και πρόσθεσε:

Λάζαρος Γεωργακόπουλος σύζυγος

«Με την Ιωάννα (σ.σ. την κόρη του) λέμε τα πάντα. Της είπαμε ότι δεν είμαστε παντρεμένοι κι είπε “α γίνεται κι αυτό;” Πήγαινε στα σπίτια φίλων κι έβλεπε φωτογραφίες από γάμους. Η Ιωάννα βαφτίστηκε 9 ετών. Η επιλογή του ονόματος για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Λέγαμε θα τη φωνάζουμε Ιωάννα κι από εκεί και πέρα όποτε θέλει να βαφτιστεί και να αλλάξει το όνομά της».

Η Μαρία Κατσιαδάκη είναι επίσης ηθοποιός. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αύγουστος (2017), Hotel Éternité (2020), Οι προεδρίνες (2017), Alice (2017).

Ο ρόλος του στον Παράδεισο

Ο Παράδεισος των Κυριών Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Διοικητής μεγάλης τράπεζας, πατέρας της Αμαλίας και του Αγη. Εχασε τη γυναίκα του πριν από 10 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά του με τη βοήθεια της αδελφής τής γυναίκας του, της Βικτωρίας. Ανθρωπος των τύπων, αυστηρός και παλαιών αρχών, έχει αδυναμία στα παιδιά του, αλλά είναι πολύ επικριτικός και σκληρός απέναντί τους, όταν δεν τον υπακούν. Τον ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική του εικόνα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τρόμος! Ατύχημα για την Όλγα

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Όλγα πιάνει τον Αποστόλη με άλλη