Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και αρκετά επεισόδια έχουμε παρατηρήσει πως ο Αλέξης έχει ξεκινήσει πάλι και έχει αστάθειες στην συμπεριφορά του στην Γη της Ελιάς, και αρκετές εκρήξεις θυμού, οι οποίες προέρχονται από την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε εκείνον και την Μυρτάλη.

Θεώρησε πως μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξη, εκείνη θα επέστρεφε σε εκείνον, και το όνειρό του για μία ζωή μαζί της θα γίνοντας πραγματικότητα. Όμως η Μυρτάλη (την οποία θα διώξει η Μαρίνα από το μαγαζί της σύντομα και θα έρθει η τελειωτική ρήξη ανάμεσά τους) τον προσγείωσε απότομα λέγοντάς του ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Αλέξης επιτίθεται και χτυπά βάναυσα τον...

Το νέο ζευγάρι που έχει μπει στην σειρά έχει φέρει τον πανικό (δείτε εδώ ποιοι θα λύσουν την υπόθεση του) και ο Παναγιώτης καλεί την Μαργαρίτα και την απειλεί βρίζοντάς την. Όλα αυτά φτάνουν στα αφτιά του Αλέξη, και όταν ο Παναγιώτης πάει στο σπίτι τους να αναζητήσει την γυναίκα του που την έχουν φυγαδεύσει βρίσκει απέναντί του τον χειρότερο εαυτό του!

Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης μπαίνει μπροστά και πιάνονται στα χέρια, χωρίς να υπολογίζει τίποτα και τον σαπίζει στο ξύλο! Που θα καταλήξει όλο αυτό; Η συνέχεια στην οθόνη μας...

Μην χάσετε τις ραγδαίες εξελίξεις απόψε 14/11 στην σειρά!

Η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο: «Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκύψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή», της τονίζει. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης.

Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στο μεταξύ ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς spoiler: Η επιχείρηση της Βασιλικής εκτοξεύεται

«Γη της Ελιάς» Spoiler: Νέα βόμβα για τους Βρεττάκους - Ο Σωκράτης κοινοποιεί αγωγή για την πατρότητα της Αγγελικής