Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τα δεινά που πέρασε στην οικογένειά της, η Βασιλική έχει επιλέξει να γυρίσει μία νέα σελίδα στη Γη της Ελιάς και αυτή αφορά τα επαγγελματικά της. Μετά τη απόφασή της να αφήσει τις σπουδές της στην Καλαμάτα, η Μαρίνα τη βοήθησε δίνοντάς της την ευκαιρία να πουλάει τις τσάντες της στο ανθοπωλείο της.

Μπορεί η επιχείρηση του Φίλιππου να τεθεί σε κίνδυνο με την πυρκαγιά στα χωράφια, ωστόσο σιγά σιγά η Βασιλική θα ξεκινήσει να κάνει μεγάλα βήματα στην καριέρα της.

Η Βασιλική διαπρέπει στη Γη της Ελιάς

Η επιχείρησή της θα ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά και φυσικά δίπλα της θα έχει πάντα τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Σύντομα, η Βασιλική θα ανοίξει το δικό της μαγαζί στην Μάνη, ωστόσο τα σύννεφα δε θα αργήσουν να έρθουν μιας και ένας δικός της άνθρωπος θα της γυρίσει την πλάτη οριστικά.

Γη της Ελιάς Βασιλική

Τι θα δούμε σήμερα (13/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα φυσικά φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της: «Να πας στην αστυνομία και να φύγεις από κοντά του, να μην τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Τι περιμένεις δηλαδή για να τον χωρίσεις;», την προτρέπει.

Στη Μαδρίτη, ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει: «Θέλω να ξέρεις ότι σκοπεύω να κάνω τη φίλη σου ευτυχισμένη. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που κάποτε ήξερες», ισχυρίζεται. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και τον διώχνει.

Την ίδια στιγμή, τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα πιάνουν τον Παναγιώτη και τον απειλούν: «Αν δεν σταματήσεις να κακοποιείς τη γυναίκα σου θα σε χώσουμε φυλακή, να το ξέρεις», του λένε, αλλά αυτός είναι αμετανόητος και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο την αλήθεια για τον Σωκράτη Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής. «Δεν ξέρει τίποτα, από την ώρα που ήρθε όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κοντεύω να τρελαθώ», της εμπιστεύεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Οριστική ρήξη για Μαρίνα και Μυρττάλη - Τη διώχνει από το μαγαζί της

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά το τολμάει - Καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη