Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα (δείτε εδώ τι θα συμβεί με την Αθηνά), ωστόσο χωρίς αμφιβολία αυτή για την οποία ανησυχεί περισσότερο είναι η Μαρίνα. Οι δυο κοπέλες είναι σαν αδερφές και πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα.

Το ίδιο άσχημα αισθάνεται όμως και η Μαρίνα που βλέπει την καλύτερή της φίλη να χάνει τους πάντες από δίπλα της και να μπλέκει σε μία σχέση που θα της κάνει κακό. Έτσι, της τηλεφωνεί και της ζητάει να συναντηθούν στο ανθοπωλείο της.

Η νέα σύγκρουση Μυρτάλης - Μαρίνας στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Μπορεί οι δύο φίλες να προσπαθούν να τα βρουν, ωστόσο δε θα τα καταφέρουν. Η Μυρτάλη είναι ανένδοτη, ενώ η Μαρίνα βλέπει ότι όλες οι προσπάθειές της πάνε στο βρόντο. Το θέμα του Αλέξη είναι κόκκινο πανί για εκείνη και έτσι κάποια στιγμή αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη τον λόγο που τη χώρισε ο Χρήστος.

Όταν η Μυρτάλη μάθει την αλήθεια θα καταρρεύσει και θα βάλει τα κλάματα, ωστόσο ανένδοτη η Μαρίνα θα της ζητήσει να φύγει από το μαγαζί της.

Τι θα δούμε αύριο (13/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα φυσικά φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της: «Να πας στην αστυνομία και να φύγεις από κοντά του, να μην τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Τι περιμένεις δηλαδή για να τον χωρίσεις;», την προτρέπει.

Στη Μαδρίτη, ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει: «Θέλω να ξέρεις ότι σκοπεύω να κάνω τη φίλη σου ευτυχισμένη. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που κάποτε ήξερες», ισχυρίζεται. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και τον διώχνει.

Την ίδια στιγμή, τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα πιάνουν τον Παναγιώτη και τον απειλούν: «Αν δεν σταματήσεις να κακοποιείς τη γυναίκα σου θα σε χώσουμε φυλακή, να το ξέρεις», του λένε, αλλά αυτός είναι αμετανόητος και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο την αλήθεια για τον Σωκράτη Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής. «Δεν ξέρει τίποτα, από την ώρα που ήρθε όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κοντεύω να τρελαθώ», της εμπιστεύεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: O έρωτάς του δεν έσβησε ποτέ! Ο Σωκράτης δεν ξέχασε την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: «Μην φύγεις σε ικετεύω», λέει η Ισμήνη παρακαλετά στην Αλκμήνη