Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την επιτυχία τους για την εξάρθρωση του κυκλώματος που είχε σπείρει τον τρόμο στην Μάνη και την Γη της Ελιάς, ο αστυνόμος Κουράκος και η Δήμητρα, έχουν νέα αποστολή μπροστά τους, καθώς μία νέα υπόθεση έφτασε στα χέρια τους εντελώς τυχαία, και αν δεν επέμβουν οι συνέπειες μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς την Τετάρτη 9/11, η Χάιδω και η Μαργαρίτα έγιναν μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας, όταν είδαν ένα ζευγάρι που δουλεύει στου ελαιώνες των Στεφανέων (η οποία θα οδηγήσει στην καταστροφή της περιουσίας τους), να είναι σε έξαλλη κατάσταση στον δρόμο με τον σύζυγο να δέρνει την γυναίκα του! Αμέσως τον κατήγγειλαν στην αστυνομία και τώρα πρέπει να την πείσουν να καταθέσει...

Νέα υπόθεση για Κουράκο και Δήμητρα στην Γη της Ελιάς

Οι γυναίκες φυγαδεύουν την Ολυμπία για να την προστατέψουν, και ο άνδρας της πάει και απειλεί με όπλο να τις σκοτώσει! Οι δύο έμπειροι αστυνομικοί, ο Γιώργης και η Δήμητρα και σπεύδουν αμέσως στο σημείο που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί...θα καταφέρουν να τον συλλάβουν;

Γη της Ελιάς

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο!

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες, η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει.

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και τη βάπτιση, ενώ ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα πετυχαίνει τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό, καθώς θέλει να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά. Την ίδια ώρα η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται. Σε μια προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο: «Επειδή σε βλέπω ότι έχεις αρχίσει φιλίες με τον Φίλιππο, θέλω να ξέρεις ότι αυτός ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής».

Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης το μαθαίνει και έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία: «Μάζεψέ τα και εξαφανίσου», της φωνάζει και τη διώχνει από Μαδρίτη. Στο μεταξύ η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν: «Ό,τι έγινε έγινε. Ας μην το τραβήξουμε στα άκρα, δεν θέλω να φύγεις από την εταιρεία», της λέει αλλά η αντίδρασή της δεν θα είναι η αναμενόμενη: «Όταν σπάει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, δεν το ξέρεις αυτό, Μυρτάλη;», της ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κλάψω!» - Λύγισε και τους πιο δυνατούς στο Twitter η σκηνή Αθηνάς και Μαρίας μετά την αποφυλάκιση

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία παίρνει ανάποδες με την Μυρτάλη! Την αποκλείει από...