Από Έπη Τρίμη

Η αγωνία κορυφώνεται στη σειρά «Γη της Ελιάς» και το σημερινό επεισόδιο (14/11) αναμένεται να είναι το λιγότερο συγκλονιστικό καθώς κρίνεται το μέλλον της μικρής Αγγελικής η οποία ίσως αποχωρισθεί βίαια τους θετούς της γονείς με τους οποίους έχει αρχίσει να δένεται. (Τρέμουν για το παιδί τους Μάνος και Μαρίνα οι διάλογοι που συγκλονίζουν).

Η απροειδοποίητη επίσκεψη στο σπίτι των Βρεττάκων στη σειρά Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης μέσα από το κρυφό DNA στο οποίο προέβη διαπίστωσε ότι η μικρή Αγγελική είναι παιδί του. Έτσι, αποφασίζει να κάνει μια απροειδοποίητη επίσκεψη στο σπίτι των Βρεττάκων όπου θα υπάρξει μια πολύ έντονη λογομαχία μεταξύ τους με αποτέλεσμα τα πράγματα να φτάσουν κυριολεκτικά στα άκρα. Όμως, στη συνέχεια θα προβεί σε μια κίνηση που θα ανατρέψει στην κυριολεξία τα πάντα.

Ο Ισίδωρος φοβούμενος ότι ο Σωκράτης σκοπεύει να αρπάξει την μικρή Αγγελική αποφασίζει πως είναι ασφαλές να φρουρείται το σπίτι.

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανησυχούν πολύ καθώς πιστεύουν ότι ανά πάσα στιγμή θα χάσουν το παιδί που αγάπησαν στο οποίο έδωσαν όση στοργή μπορούσαν. Ο δε Σωκράτης όπως είναι φυσικό θα κινήσει ουρανό και γη ώστε να διεκδικήσει την πατρότητα του παιδιού του.

Στη συνέχεια του επεισοδίου ο Σωκράτης αποφασίζει να κοινοποιήσει στο ίδρυμα ότι διεκδικεί την πατρότητα της μικρής ως βιολογικός πατέρας. Ποιοι είναι οι άσοι που θα τραβήξει από το μανίκι του και πόσο δύσκολο για την Αγγελική και για τους θετούς της γονείς που την λατρεύουν είναι να αποχωρισθούν; Η συνέχεια επί της οθόνης...

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 14/11 στη Γη της ελιάς

Η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο: «Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκύψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή», της τονίζει. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης.

Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στο μεταξύ ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς εξελίξεις (14/11): Χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους - Η Μαρίνα και ο Μάνος μαθαίνουν πως...

«Λυπάμαι για όσες...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σκηνή βιασμού στη Γη της ελιάς
Τα είπε όλα με μια ανάρτηση στο instagram