Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί στην αγαπημένη σειρά όλων των τηλεθεατών Maestro (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Παπακαλιάτη για την είσοδο της σειράς στο Netflix) καθώς δεν αργεί η στιγμή που ο Ορέστης θα βρει απέναντί του τον Φάνη, και η σύγκρουση θα είναι μετωπική.

Ο πατέρας της Κλέλιας, έμαθε τα πάντα σχετικά με την εκδρομή της στην Κέρκυρα, αλλά και με ποιον ήταν εκεί, και δεν το χωράει ο νους του, πως ο ίδιος ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στο νησί, έχει σχεδόν την ηλικία του και είναι μαζί με την κόρη του!

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε Ορέστη και Φάνη

Ο Φάνης θα φτάσει στα όριά του μόλις πληροφορηθεί τι συμβαίνει, και θα τον απειλήσει ανοιχτά να κρατηθεί μακριά από την Κλέλια για πολλούς λόγους! Η Κλέλια αντιδρά και είναι αποφασισμένη να μην παρατήσει τον έρωτά της και το κλειδί για να φύγει από εκεί. Αποκαλύπτει τα πάντα στον Ορέστη και ξαφνικά θα βρεθεί μπλεγμένος σε πολλά οικογενειακά μυστικά, και δεν είναι έτοιμος ούτε ο ίδιος να αντιμετωπίσει...

Maestro

Με αυτή την συμπρωταγωνίστριά του είχε ερωτική σχέση στην πραγματική του ζωή ο Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε και πάλι στις ζωές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη νέα επιτυχημένη σειρά του, το Maestro. Ο ίδιος ανά καιρούς έχει κάνει κορυφαίες σειρές και ταινίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Ο ίδιος λατρεύει να μιλάει για τις δημιουργίες του (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το φινάλε του Maestro), ωστόσο σπάνια κάνει κάποια αναφορά στην προσωπική του ζωή.

«Εγώ έχω ένα καλό και κακό. Είμαι πολύ ανεξάρτητος, ιδιαίτερα αυτόνομος, αυτάρκης άνθρωπος. Μάλλον δεν έχω γνωρίσει το σωστό πρόσωπο με το οποίο δεν θα νιώσω την… ασφυξία, αυτό που κοιτάω από πού μπορώ να φύγω. Όσο αφορά τις σχέσεις, πάντα προτεραιότητά μου ήταν η δουλειά. Ήμουν ερωτευμένος με αυτό που έγραφα και έφτιαχνα. Είναι και θέμα τύχης τι θα έρθει στη ζωή σου και τι θα αφήσεις να μπει σε αυτή. Φυσικά περνάει το μυαλό μου να αποκτήσω παιδί, αλλά θα απαντήσω μόνο θεωρητικά. Νομίζω πως τα πάω πολύ καλά με τα παιδιά. Δε ξέρω αν θα ήμουν καλός μπαμπάς, αλλά νομίζω πως κάποια στιγμή θα το ζήσω και αυτό», έχει δηλώσει στην εκπομπή «Nega Talk».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχέσεις

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πριν από μερικά χρόνια είχε κυκλοφορήσει πολύ έντονα η φήμη πως βρισκόταν σε σχέση με μία από τις «μούσες» του. Χαρακτηριστικά, την εποχή που παιζόταν η σειρά «4» στο Mega, ο οι φήμες ήθελαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να είναι σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του, Δανάη Σκιάδη.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Δανάη Σκιάδη

Βέβαια, κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση. Η Δανάη Σκιάδη, είχε αρκεστεί στο να πει: «Με τον Χριστόφορο έχουμε βρει τους κώδικες επικοινωνίας και εκτός σκηνής».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μαχαιριά στην καρδιά...» - Συγκλονισμένο το Twitter με την ανατριχιαστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro

Maestro: Είναι οριστικό - Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του στο Netflix

TAGS