Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του στο Mega, το Maestro, η σειρά που σήμανε την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση, ετοιμάζεται να περάσει στην πασίγνωστη πλατφόρμα streaming, το Netflix.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”».

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Maestro στο Netflix

Maestro Netflix

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη βρέθηκε καλεσμένος στο Πάμε Δανάη την Πέμπτη 3/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο δημιουργός του Maestro μίλησε και για το επόμενο του βήμα μετά από τη σειρά.

Για την ώρα με την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων μπορούμε να πούμε, πως το σίριαλ έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό (δείτε εδώ τα νούμερα του τρίτου επεισοδίου). Έτσι λοιπόν, στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα...

«Το ‘Από ‘δω και πέρα‘ είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το “Μaestro”. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν...» - Η Μαρία Καβογιάννη μιλά για την σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Maestro Spoiler: «Φοβάσαι;» - Η Κλέλια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ορέστη