Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την είσοδο του Maestro στο Netflix (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα), ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και μετέφερε τον ενθουσιασμό του για το νέο του αυτό βήμα.

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

«Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ, είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει όλοι μας. Το περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος.

Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, από δημιουργούς Έλληνες εξ ολοκλήρου, που θα πάει σε παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μη χαρώ; Ελπίζω να είναι μία καλή αρχή, ώστε να γίνεται πιο συχνά αυτό!», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη βρέθηκε καλεσμένος στο Πάμε Δανάη την Πέμπτη 3/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο δημιουργός του Maestro μίλησε και για το επόμενο του βήμα μετά από τη σειρά.

Για την ώρα με την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων μπορούμε να πούμε, πως το σίριαλ έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό (δείτε εδώ τα νούμερα του τρίτου επεισοδίου). Έτσι λοιπόν, στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα...

«Το ‘Από ‘δω και πέρα‘ είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το “Μaestro”. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν...» - Η Μαρία Καβογιάννη μιλά για την σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Maestro Spoiler: «Φοβάσαι;» - Η Κλέλια έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ορέστη