Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Καβογιάννη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα ήδη από το πρώτο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Maestro, με τη συγκλονιστική ερμηνεία της και τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει.

Ένας μονόλογός της στο χθεσινό (10/11) επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix), στάθηκε αφορμή για να την αποθεώσουν δεκάδες χρήστες του Twitter.

Τα σχόλια του Twitter για την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro

Πασίγνωστος ηθοποιός εισβάλει στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11, και λίγες ώρες μετά τα ευχάριστα νέα για το Maestro, (δείτε εδώ τι συνέβη με την σειρά και όλοι είναι κατά ενθουσιασμένοι), ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, και έκανε πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την σειρά, καθώς εισβάλει με ρόλο έκπληξη!

Καλά καταλάβατε, ο καταξιωμένος ηθοποιός, εισβάλει για ένα και μόνο επεισόδιο στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, και ο ήρωας που υποδύεται, παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση!

«Εγώ υποδύομαι τον φίλο της γυναίκας του, κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία πολύ τεχνοκρατική δουλειά, σε μία πολύ σκληρή και κυνική δουλειά, εγώ πολύ πετυχημένος σε αυτή τη δουλειά, και επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον και η κατάσταση, εκείνος όντας μουσικός αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς να αρχίσει κάτι καινούριο...» ήταν μερικές από τις πληροφορίες που έδωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Χριστόφορος ξέρει...»: Η αποκάλυψη της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για το Maestro

«Στο τελευταίο επεισόδιο...» - Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το τέλος του Maestro

TAGS