Από Ελένη Μήτση

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς Maestro, η οποία με τρία και μόνο επεισόδια έχει καταφέρει να καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό.

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία έχουμε δει από τον Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά από κάθε επεισόδιο δημιουργεί ένα podcast, στο οποίο μιλάει σχετικά με τη σειρά. Στο τρίτο λοιπόν, τον είδαμε με καλεσμένη την Χάρις Αλεξίου να μιλάνε από κοινού για το σίριαλ, με τον Χριστόφορο να δίνει και ένα spoiler για το τέλος (δείτε εδώ την πιο συγκινητική σκηνή του σίριαλ με την Αλεξίου).

Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το τέλος του Maestro

«Πριν από το τέλος κάθε επεισοδίου ήθελα να φτιάξω μια μικρού μήκους όλο αυτό το έγκλημα πως εξελίσσεται. Στο τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε ολοκληρωμένο και θα καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει» είπε αρχικά για τον φόνο του Χαράλαμπου.

«Είναι μια ανεξάρτητη νότα. Η οποία όμως δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη. Δεν μπορώ ακόμα να προδώσω τα στοιχεία. Θα καταλάβουν όλοι στο τέλος τι εννοώ. Όλο θα δέσει σαν παζλ. Το οποίο ήταν και το ζητούμενο».

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα του Παπακαλιάτη μετά το Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη βρέθηκε καλεσμένος στο Πάμε Δανάη την Πέμπτη 3/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο δημιουργός του Maestro μίλησε και για το επόμενο του βήμα μετά από τη σειρά.

Για την ώρα με την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων μπορούμε να πούμε, πως το σίριαλ έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό (δείτε εδώ τα νούμερα του τρίτου επεισοδίου). Έτσι λοιπόν, στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα...

«Το ‘Από ‘δω και πέρα‘ είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το “Μaestro”. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Αν ακουμπήσεις τον γιο μου θα σε σκοτώσω» - Η νέα σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη που σοκάρει

Maestro: «Γνήσια σειρά του Παπακαλιάτη!» - Η ερωτική σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας που έβαλε φωτιά στο Twitter