Από Ελένη Μήτση

Τα δεινά για τη σκληρή γυναίκα των Σταματάκηδων συνεχίζονται, καθώς μετά τη δοκιμασία της Καλλιόπης με την υγεία της λόγω της απόφασης του Αστέρη να εγκαταλείψει μια για πάντα την Κρήτη, κάτι ακόμα θα την ταράξει.

Ενώ λοιπόν, σκοτώνεται με τους Βρουλάκηδες για τα κληρονομικά, από εκεί που δεν το περίμενε το σπίτι της τυλίγεται στις φλόγες και τότε θα είναι, που η Καλλιόπη θα εξοργιστεί.

Νέο περιστατικό τρόμου στο σπίτι της Καλλιόπης

Το πρώτο όνομα, που θα βάλει στο μάτι ακούει στο όνομα Παύλος, όμως όπως θα δούμε και στη συνέχεια της σειράς του Σασμού ο εμπρηστής θα είναι άλλος...

Καλλιόπη

Σφοδρή σύγκρουση Στέλλας και Καλλιόπης

Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Στέλλα θεωρείται κάπως σαν μέρος της οικογένειας των Σταματάκηδων στον Σασμό, μιας και στα πάντα τους υπερασπίζεται, και βρίσκεται πάντα κοντά στις χαρές (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter που την λυπάται για την κατάσταση στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής) αλλά και στις λύπες, όπως στην δίκη του Αστέρη αλλά και στην σύλληψη της Καλλιόπης ως δολοφόνο.

Αυτή τη φορά όμως η μοίρα θα την φέρει αντιμέτωπη με την καπετάνισσα, καθώς θα της γυρίσει την πλάτη στην εξυπηρέτηση που θέλει αυτή τη φορά η Καλλιόπη από εκείνη, και αυτό θα την βάλει αμέσως στην μαύρη λίστα για εκείνη!

Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει (δείτε εδώ τι αφήνει και που) και ο Αστέρης με τον Μαθιό δείχνουν πρόθυμοι να διαπραγματευτούν με τους Βρουλάκηδες, γεγονός που εξοργίζει την Καλλιόπη. Ζητά λοιπόν από την Στέλλα να προσπαθήσει να μεσολαβήσει για τα πράγματα αλλά εκείνη την απορρίπτει και αποφασίζει να απομακρυνθεί για λίγο από την Καλλιόπη ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει καμία σχέση με την οικογένεια της Αργυρώς και τις μεταξύ τους βεντέτες. Πως θα το πάρει αυτό η Καλλιόπη;

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός εξελίξεις (14/11): Η μεγάλη ώρα του αποχωρισμού έφτασε - Ο Αστέρης εγκαταλείπει την Κρήτη

Σασμός spoiler: Η σκηνή που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές - Νύχτα πάθους για Αστέρη και Αργυρώ