Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Άγγελου με την έναρξη της β' σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Οι Βρουλάκηδες έχασαν ένα ακόμα στήριγμα στην οικογένειά τους, ενώ η Άσπα έμεινε και πάλι μόνη της.

Η Άσπα, όπως είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχε κάνει σχέση με τον Άγγελο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μιας και ήταν το στήριγμά της στα δύσκολα που πέρασε μετά τον χωρισμό της με τον Κώστα. Μάλιστα, της έφτιαξε από την αρχή την καντίνα της.

Όσο για την Αργυρώ, στο πρόσωπό του βρήκε τον αδερφό που έχασε μετά το θάνατο του αγαπημένου της Πετρή και τη στήριξε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε (δείτε εδώ γιατί θα βρεθεί στα δικαστήρια η κοπέλα).

Ο Άγγελος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε καταφέρει να πάρει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της μητέρας του, ενώ είχε αγοράσει από τους Σταματάκηδες και μερικά χωράφια, αφήνοντάς τους σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Σασμός η διαθήκη του Άγγελου

Τι αναφέρει η διαθήκη του Άγγελου στον Σασμό

Κάπως έτσι, σαν να διαισθανόταν ότι κάτι άσχημο μπορεί να του συμβεί, πήγε σε έναν συμβολαιογράφο και έφτιαξε τη διαθήκη του. Στη διαθήκη αυτή, αφήνει στην Αργυρώ, όλα του τα χωράφια, ενώ στην Άσπα 60.000 ευρώ. Ο Άγγελος ήθελε να εξασφαλίσει τα δύο κορίτσια σε περίπτωση που συνέβαινε το οτιδήποτε.

Η είδηση πως τα χωράφια που κάποτε ανήκαν στους Σταματάκηδες βρίσκονται τώρα στα χέρια των Βρουλάκηδων, τρελαίνει την Καλλιόπη, η οποία θα δυσκολευτεί πολύ να το διαχειριστεί.

Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη στα επόμενα επεισόδια

Ο Αστέρης έχει αποφασίσει να φύγει και να αφήσει για πάντα πίσω του την Κρήτη, προκειμένου να ξεχάσει την Αργυρώ και να μην της δημιουργεί πρόβλημα πια, και η Καλλιόπη που ζει και αναπνέει για τα παιδιά της, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της!

Σασμος

Στην σκέψη πως θα χάσει τον γιο της τρελαίνεται και αρχίζει να μην είναι καλά, και βουλιάζει στις σκέψεις της. Μία μέρα, αισθάνεται μία αδιαθεσία και σωριάζεται με τον Μαθιό να καλεί τον γιατρό. Εκείνος τους καθησυχάζει και αναφέρει πως είναι απλά μία αδιαθεσία όμως εκείνη είναι βαριά άρρωστη και αργούν να το καταλάβουν...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Χωρίζουν Λευτέρης και Θεοδώρα!

Σασμός: «Και στα δικά μας!» - Το Twitter κατακλύστηκε με σχόλια για τον εθνικό γάμο της χρονιάς