Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο Αστέρης να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Γερμανία, στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ωστόσο η Αργυρώ δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα ξανά από τη ζωή της μιας και έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνον.

Έτσι, αφού την αποχαιρετήσει (δείτε εδώ τι θα γίνει στη συγκινητική αυτή σκηνή), εκείνη θα τρέξει να τον προλάβει.

Ακόμα ένα δικό της αγαπημένο άτομο όμως αποφασίζει να φύγει από τη ζωή της. Και αυτός είναι ο Σταύρος, που έχει μαζέψει τα πράγματά του σε μια βαλίτσα και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Η Αργυρώ ξέρει καλά πως η σχέση της μαζί του έχει τελειώσει από καιρό, νιώθει πως δεν υπάρχει κάτι ακόμα να κάνει και τον αφήνει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εκείνος όμως δεν θα αργήσει να πει την τελευταία του λέξη. Στο μεταξύ βασανίζεται με την ιδέα ότι δεν θα συναντήσει ξανά τον Αστέρη.

Σασμός Αστέρης

Δίχως να το σκεφτεί περισσότερο, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Δεν ξέρει τι πρέπει να του πει, ούτε αν πρέπει να του μιλήσει για τα συναισθήματά της. Ξέρει μόνο ότι της αρκεί να τον δει έστω για μια τελευταία φορά. Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν…

Αστέρης και Αργυρώ ξανά μαζί στον Σασμό

Η στιγμή λοιπόν που περίμενε όλο το τηλεοπτικό κοινό, θα γίνει πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια, καθώς ο Αστέρης θα συναντηθεί με την Αργυρώ και το πάθος τους θα πάρει ξανά σάρκα και οστά!

Μία μέρα λοιπόν, αφήνουν το πάθος τους να βγει προς τα έξω και βάζουν την άκρη όλα τα εμπόδια που τους χωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια! Οι δυο τους κάνουν έρωτα, και με αυτή την σκηνή θα συγκλονιστεί όλο το τηλεοπτικό κοινό. Είναι γραφτό να είναι μαζί, θα το καταλάβουν τότε;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η παπαδιά ανοίγει τα μάτια της Βασιλικής - Την προειδοποιεί για τον Μαθιό

Σασμός spoiler: Ο Σταύρος ετοιμάζει πλάνο εκδίκησης για την Αργυρώ