Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί τώρα να έχει χαρές στο σπίτι της καθώς πλησιάζει η πολυπόθητη μέρα του γάμου του Μαθιού με την Βασιλική, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, η Καλλιόπη θα αρχίσει να καταρρέει μέρα με την μέρα μέχρι την στιγμή που θα έρθει η τελική της πτώση!

Έντρομοι ο Αστέρης (πίσω από τον οποίο θα τρέξει με κλάματα η Αργυρώ για να μην...) με τον Μαθιό, θορυβούνται ιδιαίτερα με την κατάστασή της, και φωνάζουν γιατρό να την εξετάσει, και τότε μαθαίνουν τα μαντάτα για την υγεία της!

Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη στα επόμενα επεισόδια

Ο Αστέρης έχει αποφασίσει να φύγει και να αφήσει για πάντα πίσω του την Κρήτη, προκειμένου να ξεχάσει την Αργυρώ και να μην της δημιουργεί πρόβλημα πια, και η Καλλιόπη που ζει και αναπνέει για τα παιδιά της, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της!

Σασμος

Στην σκέψη πως θα χάσει τον γιο της τρελαίνεται και αρχίζει να μην είναι καλά, και βουλιάζει στις σκέψεις της. Μία μέρα, αισθάνεται μία αδιαθεσία και σωριάζεται με τον Μαθιό να καλεί τον γιατρό. Εκείνος τους καθησυχάζει και αναφέρει πως είναι απλά μία αδιαθεσία όμως εκείνη είναι βαριά άρρωστη και αργούν να το καταλάβουν...

Η επίθεση της Αργυρώς στην Καλλιόπη

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, η Καλλιόπη δεν μπορεί ακόμα να δεχτεί πως ο μικρός της γιος αποφάσισε να φύγει από το νησί αφού η αγάπη του για την Αργυρώ δεν βρίσκει την παραμικρή ανταπόκριση.

Κατηγορεί την Αργυρώ και μάλιστα όταν κάποια στιγμή βρεθούν τυχαία αντιμέτωπες, η καπετάνισσα δεν θα μασήσει τα λόγια της.

Αργυρώ Σασμός

«Εσύ φταις για όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά μας. Εσύ! Από τη στιγμή που πάτησες το ποδάρι σου στο χωριό μας, τίποτα καλό δεν έχει συμβεί», της λέει έξω από τα δόντια αλλά και η Αργυρώ με τη σειρά της δεν θα διστάσει να της πει: «Έχεις δίκιο. Αν δεν είχα έρθει, δεν θα είχατε σκοτώσει τα αδέλφια μου. Τώρα θα ήταν ζωντανά και θα κυκλοφορούσαν ακόμα ανάμεσά σας», αποστομώνοντάς την.

Ο Αστέρης κάνει νόημα στη μητέρα του να μη μιλήσει άλλο και να συνεχίσουν τον δρόμο τους. Η αγάπη όμως της Αργυρώς για τον Αστέρη δεν λέει να σβήσει και έτσι αποφασίζει να τον προσεγγίσει με απροσδόκητο τρόπο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Θα γίνει το μεγάλο βήμα! Η Θεοδώρα γνωρίζει τον Λευτέρη στους γονείς της

Σασμός Spoiler: Δραματικές στιγμές για τους Βρουλάκηδες - Η Αργυρώ σέρνεται στα δικαστήρια