Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού, το βράδυ της Τετάρτης 9/11, το Twitter είχε την τιμητική του, καθώς οι χρήστες που είναι φαν της σειράς και δεν αφήνουν καμία σκηνή ασχολίαστη, βομβάρδισαν την πλατφόρμα με όλα αυτά που έγιναν σήμερα και δεν ήξεραν κυριολεκτικά τι να πρωτοσχολιάσουν (δείτε εδώ τα επικά σχόλιά τους για τον ατελείωτο εθνικό γάμο).

Ωστόσο με ένα σκηνικό, στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα, και αναφερόμαστε στην σκηνή όπου η Αργυρώ, πήγε ακάλεστη στον γάμο της Βασιλικής, ενώ της είχε αρνηθεί εξαρχής την πρόσκληση, και με δάκρυα στα μάτια κρυφοκοιτούσε την ευτυχία των άλλων, ενώ η ίδια ζει μία δυστυχισμένη ζωή.

Το Twitter σπάραξε με την σκηνή της Αργυρώς να κρυφοκοιτά τον γάμο

Η ανατριχιαστική σκηνή του αποχαιρετισμού του Αστέρη και της Αργυρώς

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, όταν ο Αστέρης καταλαβαίνει πως όντως η μητέρα του δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό θέμα με την υγεία της (δείτε εδώ τι θα τρομάξει την Καλλιόπη), αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του.

«Ήταν το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί, κοπέλι μου, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι και γνώρισες την Αργυρώ. Πόσο καλύτερα θα ήταν η ζωή σου αν είχες παραμείνει στο πλευρό της Στέλλας μας. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, Αστέρη μου», του λέει και εκείνος την παρακαλά να σταματήσει.

«Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει και δεν είμαι διατεθειμένος να τις αλλάξω. Θα φύγω και θα επιστρέψω όταν πλέον θα είμαι έτοιμος».

Τελευταία αλλά πρώτη στην καρδιά του έχει αφήσει την Αργυρώ, όπου και την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο για να τη χαιρετίσει ενώ νιώθει τα πόδια του να κόβονται. «Τι θες εσύ εδώ; Φαίνεται τελικά πως δεν θα ηρεμήσω ποτέ από εσένα και την οικογένειά σου», του λέει όταν τον βλέπει ξαφνικά στην πόρτα του γραφείου της. «Δεν θέλω να σε αναστατώσω. Μόνο να σε χαιρετίσω Αργυρώ. Σε λίγες ώρες θα είμαι μακριά και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως σε παρακολουθώ ή μήπως εμφανιστώ ξαφνικά μπροστά σου. Μόνο να προσέχεις και να χαμογελάς θέλω. Αυτό μου αρκεί για να μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου», της λέει και βλέπει ένα δάκρυ να κυλά στο μάγουλό της. «Μη φύγεις», τολμάει να ξεστομίσει αλλά ο Αστέρης έχει ήδη φύγει από μπροστά της.

Αστέρης Αργυρώ Σασμός

Ακόμα ένα δικό της αγαπημένο άτομο όμως αποφασίζει να φύγει από τη ζωή της. Και αυτός είναι ο Σταύρος, που έχει μαζέψει τα πράγματά του σε μια βαλίτσα και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Η Αργυρώ ξέρει καλά πως η σχέση της μαζί του έχει τελειώσει από καιρό, νιώθει πως δεν υπάρχει κάτι ακόμα να κάνει και τον αφήνει να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Εκείνος όμως δεν θα αργήσει να πει την τελευταία του λέξη. Στο μεταξύ βασανίζεται με την ιδέα ότι δεν θα συναντήσει ξανά τον Αστέρη. Δίχως να το σκεφτεί περισσότερο, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Δεν ξέρει τι πρέπει να του πει, ούτε αν πρέπει να του μιλήσει για τα συναισθήματά της. Ξέρει μόνο ότι της αρκεί να τον δει έστω για μια τελευταία φορά. Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Mαζεύτεεεεεε την!» - Η Στέλλα φίλησε τον Αστέρη και το Twitter κόντεψε να λιποθυμήσει

Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θεοδώρα και Παύλο