Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η εμφάνιση του Γεράσιμου στους Παγιδευμένους έφερε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια των Μαρκέτων, καθώς και στο Twitter (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις). Ο γιός του, Σπύρος δεν μπορεί με τίποτα να τον δεχθεί πίσω και κάθε κίνησή του, του προκαλεί μεγάλο πρόβλημα.

Ο Στέφανος Κυριακίδης που τον υποδύεται μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και αποκάλυψε τον λόγο που ο Γεράσιμος επιλέγει να μένει με την οικογένειά του, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια, τα εγγόνια του νόμιζαν πως ήταν νεκρός.

Παγιδευμένοι Γεράσιμος

«Ο Γεράσιμος έχει πού να πάει, αλλά εκεί δεν είναι οικογένειά του, την οποία θέλει και να προστατεύσει. Η μικρή εγγονή του μάλιστα είναι τρελή και παλαβή μαζί του. Ο Θοδωρής είναι η αδυναμία του. Ο Γεράσιμος είναι και καλός παιδαγωγός (το λέει ειρωνικά). Οταν ο πιτσιρικάς πάει κάποια στιγμή να τον κλέψει, ο παππούς του τού ρίχνει μπουνιά και βλέπει τον ουρανό σφοντύλι. Από την άλλη όμως παρακολουθεί και τη βράβευση του γιου του από το Σώμα και καμαρώνει. Ο Σπύρος δεν τον δέχεται με τίποτα. Θα ήθελε ο πατέρας του να είναι πεθαμένος», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τι spoiler έδωσε για τη δολοφονία του Άγγελου).

Η εμφάνιση του «Παγιδευμένου» Γεράσιμου στο τμήμα

Δε θα αργήσει λοιπόν η στιγμή που ο Γεράσιμος θα θελήσει να βγάλει στη σέντρα τον γιό του. Έτσι, κύριος, εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και παρουσιάζεται ενώπιων του γιου του. Ο Σπύρος τα χάνει μόλις τον βλέπει και δεν μπορεί να δεχθεί πως ο πατέρας του πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος. Εκείνος από τη μεριά του, φροντίζει να περιπαίξει τον γιο του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι εξελίξεις (14-15/11): Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη - Ο Άγγελος απειλεί τους πάντες

Παγιδευμένοι: «Αν δεν βγεις να πεις...» - Το απειλητικό τηλεφώνημα του Άγγελου στην Άννα