Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων, τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Aγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Η Aννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος, ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν το απειλητικό τους ραβασάκι από τον Άγγελο.

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το Tivi Σίριαλ, ο Άγγελος δε θα διστάσει να απειλήσει ακόμα και τη Λίνα.

Η Λίνα παίρνει αναβολικά για να σιγουρέψει τη νίκη της στους αγώνες κολύμβησης. Υστερα από τον θρίαμβό της λαμβάνει απειλητικό σημείωμα από τον Άγγελο και καταρρέει και έτσι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Παγιδευμένοι Λίνα

Το τηλεφώνημα του Άγγελου στην Άννα στους Παγιδευμένους

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Λίνας, η Άννα παρηγορεί την αδελφή της και βλέπει να κρατά στο χέρι της ένα χαρτάκι. Είναι το απειλητικό σημείωμα. «Το βρήκα στην τσέπη της», της λέει άψυχα. Η Άννα το διαβάζει και το δείχνει στον Δημήτρη: «Είναι αυτός», διαπιστώνει. Την ίδια ώρα της τηλεφωνεί ο Άγγελος από τη φυλακή: «Αγαπημένη μου φίλη, πώς είσαι; Πήρε η μικρή μετάλλιο; Βλέπεις; Δεν χρειάζεται να είμαι ελεύθερος για να βλάψω αυτούς που αγαπάς. Αν δεν κάνεις αυτό που σου είπα, να πεις ότι η αδελφή σου ήταν μια τιποτένια κι εγώ θύμα της, θα κάνω χειρότερα».

Τι θα δούμε στο φινάλε της α' σεζόν

Το σχέδιο του Αγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Ολοι είναι ανήσυχοι. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει. Πηγαίνει να βγάλει πλαστό διαβατήριο με νέο όνομα. Ζητά να δει τον άνθρωπο ο οποίος θα του κάνει τη δουλειά και θα τον βοηθήσει να φύγει μακριά.

Όμως τελικά εκπλήσσεται όταν μπροστά του εμφανίζεται ο ίδιος του ο παππούς, ο Γεράσιμος. «Τι θες εδώ; Και γιατί θες το διαβατήριο;», τον ρωτάει ο παππούς του. Εκείνος, αν και σαστισμένος, του δίνει τα χρήματα αλλά ο Γεράσιμος του ανταποδίδει ένα χαστούκι. «Ξέρω ότι τα έκλεψες από εμένα. Νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβω; Φύγε τώρα από εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ η Αννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθεί να βρει τον πατέρα της, ενώ ο Σπύρος, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Αννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ. «Ηθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Οταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα.

Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Αννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: «Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Αννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι μόνο οι Παγιδευμένοι: Τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που μπαίνουν στον «πάγο» λόγω του Μουντιάλ

Δεν είναι από την Αθήνα - Αυτή είναι η καταγωγή του μουσάτου Κίμωνα Κουρή από τους Παγιδευμένους