Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την περσινή σεζόν, το κοινό λάτρεψε τον Στέφανο Κυριακίδη στον ρόλο του Ιάκωβου στη Γη της Ελιάς. Αφού ο χαρακτήρας του πεθαίνει στη σειρά του Mega (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν το μάθει η οικογένειά του), ο ηθοποιός μπήκε στους Παγιδευμένους.

Μάλιστα χθες (11/10) έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά και το Twitter ξετρελάθηκε που τον ξαναείδε και μάλιστα σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που είχαμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, υποδύεται τον Γεράσιμο Μαρκέτο. Είναι ο πατέρας του Σπύρου και παππούς του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου. Είναι χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία.

Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του.

Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Τα σχόλια του Twitter για την είσοδο του Στέφανου Κυριακίδη στους Παγιδευμένους

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στους Παγιδευμένους

Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη του δολοφόνου ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - μεγάλη ανατροπή: Στενεύει ο κλοιός για την Άννα και τον Δημήτρη - Η μοναδική λύση που έχουν

Παγιδευμένοι spoiler: Έξω φρενών ο Σπύρος - Αυτή η συνάντηση θα του θυμίσει τα παιδικά του τραύματα