Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια των Παγιδευμένων (14-15/11), ο Αγγελος γίνεται τιμωρός μέσα από τη φυλακή και όλοι βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς ξέρουν ότι είναι επικίνδυνος. Μέσα σε όλα αυτά, η Αννα και ο Δημήτρης εξομολογούνται τον έρωτά τους.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (14-15/11) στους Παγιδευμένους

Δευτέρα (14/11)

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Aγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Η Aννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος, ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν το απειλητικό τους ραβασάκι από τον Aγγελο.

Με τι απειλεί τον καθένα; Η Αννα πρέπει να παραδεχτεί στα κανάλια ότι η αδελφή της ήταν ανήθικη και ότι ο Αγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Αννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά. Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό.

Παγιδευμένοι Άγγελος

Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Αγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος.

Η Αννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή και να καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγγελο. Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Αννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Τρίτη (15/11)

Το σχέδιο του Αγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Ολοι είναι ανήσυχοι. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει. Πηγαίνει να βγάλει πλαστό διαβατήριο με νέο όνομα. Ζητά να δει τον άνθρωπο ο οποίος θα του κάνει τη δουλειά και θα τον βοηθήσει να φύγει μακριά.

Όμως τελικά εκπλήσσεται όταν μπροστά του εμφανίζεται ο ίδιος του ο παππούς, ο Γεράσιμος. «Τι θες εδώ; Και γιατί θες το διαβατήριο;», τον ρωτάει ο παππούς του. Εκείνος, αν και σαστισμένος, του δίνει τα χρήματα αλλά ο Γεράσιμος του ανταποδίδει ένα χαστούκι. «Ξέρω ότι τα έκλεψες από εμένα. Νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβω; Φύγε τώρα από εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ η Αννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθεί να βρει τον πατέρα της, ενώ ο Σπύρος, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Αννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ. «Ηθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Οταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα.

Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Αννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: «Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Αννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Καυτή ερωτική βραδιά για Άννα και Δημήτρη

Δεν ήταν πάντα σοβαρή "δικηγόρος" - Αγνώριστη πριν 6 χρόνια η «Άννα» των Παγιδευμών με ροζ μαλλιά