Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Όπως σας έχει ήδη αποκαλύψει το TV24 μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, η Ελισάβετ και ο Πέτρος θα κάνουν έρωτα (δείτε εδώ πώς θα παραδοθεί στον αγαπημένο της η νεαρή καλόγρια).

Η κίνηση αυτή σίγουρα θα φέρει μεγάλη αναστάτωση για την Ελισάβετ καθώς πλέον δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί πως έχει συναισθήματα για τον Πέτρο και πως ο άνθρωπος αυτός έχει καταφέρει να της κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου που υποδύεται την Ελισάβετ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία η Ελισάβετ, είναι ντυμένη με κανονικά ρούχα και σημαδεύει τον Πέτρο με ένα όπλο.

Θα μπορούσε να είναι μία σκηνή από τα επόμενα επεισόδια, ή απλά οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να κάνουν μία πλάκα μεταξύ τους!

Μαύρο Ρόδο Ελισάβετ

Η Όλγα στο μοναστήρι! Το ύπουλο σχέδιο για να απομακρύνει Ελισάβετ και Πέτρο

Είναι πλέον φανερό ακόμη και από την ίδια, πως η καρδιά του Πέτρου στο Μαύρο Ρόδο, όσο και να προσπαθήσει και όσο και να εθελοτυφλεί, είναι δοσμένη στην Ελισάβετ, την οποία κυνηγάει κυριολεκτικά από πίσω σε κάθε βήμα της (δείτε εδώ την απίστευτη κίνηση που θα κάνει στα επόμενα επεισόδια), κάτι που η Όλγα βλέπει και αρχίζει και αναγνωρίζει πως πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να αποτρέψει αυτό που πάει να συμβεί!

Είναι παμπόνηρη και δεν θα αφήσει τον Πέτρο έτσι από τα χέρια της! Αφού βλέπει πως η προσοχή του είναι όλη πάνω στην Ελισάβετ, αποφασίζει να προσεγγίσει εκείνη, και να βάλει μπροστά το ύπουλο σχέδιό της, γνωρίζοντας τα αγνά της αισθήματα, και πως εκείνη υπολογίζει τον δεσμό που έχουν ακόμη και αν δεν είναι πραγματική της αδερφή.

Μαύρο Ρόδο

Η Όλγα λοιπόν της εξομολογείται τον έρωτά της για τον Πέτρο, και της ζητά την συμβουλή της, κάτι που αμέσως είναι μαχαίρι στην καρδιά για την Ελισάβετ, μιας και δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να την στεναχωρήσει! Αντιθέτως το βλέπει ως ανακούφιση μιας και θεωρεί τον Πέτρο "πειρασμό" και έτσι ίσως καταφέρει να τον ξεχάσει...Θα πετύχει τον σκοπό της η Όλγα;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μία ανάσα δίπλα από την μητέρα του! Ο Βίκος στο μοναστήρι της Γερακιανής

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή που ανατριχιάζει! Η Ηγουμένη Φιλαρέτη δολοφόνησε τον πατέρα του παιδιού της