Από Πέννυ Μαστοράκου

Είχαμε μία υπόνοια από τα πρώτα επεισόδια, η οποία ωστόσο στην συνέχεια της σειράς έγινε βεβαιότητα και σας το είχαμε αποκαλύψει εδώ στο tv-24.gr έπειτα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού μας. Ο λόγος για την Ηγουμένη Φιλαρέτη (δείτε εδώ για ποιο λόγο αρνήθηκε την θέση της η Αυξεντία) στο Μαύρο Ρόδο, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια μετά την αποφυλάκισή της και την στροφή της προς τα θεία, βασανίζεται με τις αμφιβολίες και με την σκέψη του παιδιού της, του οποίοι αγνοεί τα ίχνη.

Σε πάρα πολλά επεισόδια, βλέπουμε να θυμάται σκηνές από την ζωή της πριν αφοσιωθεί στον Θεό, στις οποίες αναζητά τον γιο της, τον οποίο γέννησε στην φυλακή (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που καταδικάστηκε) και μη θέλοντας να μεγαλώσει εκεί τον έδωσε για υιοθεσία, χάνοντας τελικά τα ίχνη του μετά την αποφυλάκισή της μιας και της έστελναν ψεύτικα στοιχεία του. Ο χαμένος της γιος είναι ο Βίκος...

Ο Βίκος αναζητά την πραγματική του μητέρα στο Μαύρο Ρόδο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο Βίκος ανακαλύπτει ότι η μητέρα που τον μεγάλωσε δεν είναι δική του και έτσι αποφασίζει να την βρει. Ωστόσο πριν από αυτό, η κατάσταση με τον Καστρινό θα τον οδηγήσει στο μοναστήρι της Γερακιανής, και τότε χωρίς να τον γνωρίζει θα συνυπάρξει και θα συναντήσει από κοντά την γυναίκα που τον γέννησε, την Ηγουμένη!

Μαύρο Ρόδο

Μην χάσετε απόψε στην σειρά...

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του και ανακαλύπτει μια φωτογραφία με την ίδια να κοιμάται στο ξενοδοχείο γυμνή. Αυτό τον βάζει σε υποψίες και πλέον είναι σχεδόν σίγουρος για την απιστία της. Από την άλλη, ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό τόσο με τον Καστρινό όσο και με την Αγγελική.

Ελισάβετ

Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του και είναι αποφασισμένος να αφήσει ένα μεγάλο μέρος της στην Ελισάβετ. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα: «Σιγά μην αφήσω όλη την περιουσία να τη φάνε οι καλόγριες», μονολογεί και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Αισθάνεται ότι έχει έρθει για να βλάψει» - Ο Νίκος Κουκάς αποκαλύπτει τα πάντα για τον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ανατριχίλα με την σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ - «Σε ικετεύω προσπάθησε να...»