Από TV24 Team

Ο έρωτας του Πέτρου για την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο φουντώνει μέρα με τη μέρα και έτσι, ο νεαρός αρχιτέκτονας, δε θα διστάσει να «εισβάλει» ακόμα και στο μοναστήρι κρυφά προκειμένου να τη δει έστω και λίγο και να την πείσει να φύγει μαζί του.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η Αλεξία θέλει να μάθει τι συμβαίνει με τον Πέτρο και την Ελισάβετ και εκείνος αποφασίζει να της πει την αλήθεια: «Είμαι ερωτευμένος μαζί της», της αποκαλύπτει (δείτε εδώ τι θα κάνει ο Γεράσιμος για να τον απομακρύνει από τη ζωή της). «Ρε, πας καλά; Καταλαβαίνεις τη θέση που βρίσκεται η κοπέλα; Τι θα κερδίσεις με το να βρίσκεσαι στη ζωή της; Σε λίγο καιρό θα είναι και επίσημα καλόγρια», του επισημαίνει και εκείνος της απαντάει:

«Δεν σου το είπα για να με κράξεις, αλλά για να με βοηθήσεις. Δεν θα επιτρέψω να γίνει καλόγρια, θα την κάνω να ανοίξει τα μάτια της και να δει κατάματα τη ζωή που άλλοι της στέρησαν». Την ίδια ώρα, η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει τη γνώμη της.

Ο Πέτρος μπαίνει στο μοναστήρι στο Μαύρο Ρόδο

Το βράδυ, ο Πέτρος με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου, ετοιμάζεται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση προκειμένου να μιλήσει στην Ελισάβετ. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με το μοναστήρι, ύστερα από την παρέμβαση του Θέμη, του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αυτό. Κι ενώ τα δύο νέα παιδιά καταφέρνουν να συναντηθούν, δύο άγρυπνα μάτια θα τους αντιληφθούν... (δείτε εδώ ποια άλλη μοναχή θα "κολάσει" ο Πέτρος).

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις (9/11): Ο Λευτέρης κάνει τη διαθήκη του - Οργισμένη η Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: «Θα έχει το στριπτιζάδικο και θέλει την καλόγρια;» - Το Τwitter γλεντάει τον Πέτρο για τις δουλειές του Καστρινού