Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έρχεται ο ένας χωρισμός μετά τον άλλον στη Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανακοινωθούν και τα ευχάριστα για τον γάμο ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού της σειράς.

Η Μυρτάλη και ο Χρήστος χώρισαν (δείτε εδώ με ποια θα τα φτιάξει), η Εύα και ο Στάθης είναι παρελθόν, ωστόσο τα χαρμόσυνα έρχονται για ένα ζευγάρι που δεν έχει περάσει μέχρι στιγμής καθόλου εύκολα.

Λεωνίδας και Άννα αποφασίζουν να παντρευτούν στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Λεωνίδας Άννα

Το αγαπημένο ζευγάρια έχει ξεκινήσει να μένει μαζί εδώ και λίγο καιρό και αν και η συγκατοίκηση με τον Αποστόλη, είναι ζόρικη, οι δυο τους δεν μπορούν να χωριστούν τόσο εύκολα. Σύντομα λοιπόν ο Λεωνίδας, αφού το σκεφτεί καλά, θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Άννα, γεμίζοντάς την ευτυχία.

Εκείνη εννοείται θα τρέξει να το ανακοινώσει στον αδερφό της και ο Αποστόλης θα δώσει με χαρά την αδερφή του στον Λεωνίδα μιας και γνωρίζει πως την αγαπάει και την προσέχει πάντα.

Τα σύννεφα για τους δυο νέους ωστόσο δε θα αργήσουν να έρθουν μίας και η Ευτυχία θα ομολογήσει στον Κουράκο τον φόνο του Ανέστη (δείτε εδώ τι θα συμβεί), γεγονός που σίγουρα θα μπλέξει με κάποιον τρόπο και την Άννα.

Ο Δημοσθένης βάζει στο μάτι τη Μυρτάλη!

Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στο μεταξύ ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας.

Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό. Παράλληλα ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χρήστο και τη Μυρτάλη στον χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το «τρίτο πρόσωπο».

Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους. Ο Δημοσθένης, βάσει σχεδίου, προσεγγίζει τη Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του, ενώ ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: O έρωτάς του δεν έσβησε ποτέ! Ο Σωκράτης δεν ξέχασε την Αντιγόνη

Γη της Ελιάς: «Ρε σατανάδες!» - Ο Στάθης σκέφτεται την Ιουλία στην Ισπανία και το Twitter λιώνει