Από TV24 Team

Ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιώργη στη Γη της Ελιάς, δείχνει να μη στεριώνει. Το ζευγάρι μέρα με την ημέρα απομακρύνεται συναισθηματικά και η κοινή ζωή τους μέσα στο σπίτι είναι απλά συμβατική. Αντίθετα, τόσο ο Γιώργης όσο και η Ευτυχία αισθάνονται απίστευτα ερωτευμένοι, ενώ η Ευτυχία αποφασίζει να μην κρύψει ποτέ και τίποτα από τον άντρα που αγαπάει, με όποιο κόστος...

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν ακόμα μια κουβέντα για παιδί, παρότι η σχέση τους έχει ουσιαστικά διαλυθεί. Ετσι η Ιουλία αρνείται για μια ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση. Ο Κουράκος, παρότι δεν είναι σίγουρος αν τελικά θέλει ένα παιδί από την Ιουλία, εκνευρίζεται με την απόφαση της γυναίκας του να μην προχωρήσει σε εξωσωματική.

Ωστόσο ο πόθος του για την Ευτυχία γιγαντώνεται. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην τη σκέφτεται και να που να μη χτυπάει η καρδιά του γι’ αυτήν. Το ίδιο όμως αισθάνεται και η Ευτυχία, η οποία όμως έχει και κάτι ακόμα να τη βασανίζει. Μάλιστα σύντομα θα ακούσουμε και το πρώτο τραγούδι για τον έρωτα του νέου αυτού ζευγαριού (δείτε εδώ ποιο θα είναι).

Η Ευτυχία αποφασίζει ναπει τα πάντα στον Κουράκο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Κουράκος

Αυτό που σκέφτεται η κοπέλα είναι ότι δεν μπορεί να λέει ψέματα στον άνθρωπο που αγαπάει, δεν μπορεί να του κρύβει κάτι τόσο συγκλονιστικό, όπως είναι το γεγονός ότι έχει κάνει φόνο.

Έτσι η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη και το λέει στην Αννα: «Δεν με νοιάζει, δεν μπορώ άλλο να το κρατάω μέσα μου και ειδικά όταν έχω έρθει τόσο κοντά με τον αστυνόμο. Το έχω αποφασίσει και θα του μιλήσω. Θα του πω όλη την αλήθεια. Μόνο έτσι θα ησυχάσω», της λέει. Η Αννα από την άλλη προσπαθεί να τη συγκρατήσει: «Μη λες βλακείες. Τίποτα δεν θα πεις. Πάει αυτό, έχει περάσει. Ο φάκελος έκλεισε και κανένας πλέον δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Κοίτα να το θάψεις κι εσύ βαθιά μέσα σου και μην κάνεις καμιά κουταμάρα», της τονίζει.

Ωστόσο η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο για τον φόνο του Ανέστη, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα της Γης της Ελιάς - Τι συνέβη με την αγαπημένη σειρά του Mega

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Δραματικές ώρες για την Αθηνά - Πυροβολισμοί στο σπίτι της