Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένα από τα πιο ήσυχα άτομα στην Μάνη, και από τον ερχομό του και μετά ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα να μιλήσει κανείς για εκείνον, αντιθέτως όλοι μιλούν με εκείνον για τα καλύτερα! Ο λόγος για τον Χρήστο στην Γη της Ελιάς, ο οποίος αυτές τις μέρες θα περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές, μιας και έχει δει την Μυρτάλη με άλλον άντρα μάζεψε τα πράγματά του (δείτε εδώ την αντίδραση της Μυρτάλης σε όλο αυτό), και εξαφανίστηκε!

Με άλλη γυναίκα ο Χρήστος στην Γη της Ελιάς

Ο ήρωας φαίνεται πως ότι λέει το τηρεί, και από τη στιγμή που αντίκρισε την Μυρτάλη με άλλο άνδρα, την έσβησε μία και καλή, την ξέγραψε μάλλον για να αποδώσουμε καλύτερα για ποιο λόγο βρήκε αλλού παρηγοριά! Καλά ακούσατε...ο Χρήστος ερωτεύεται άλλη γυναίκα και πλέον η μικρή Βρεττάκου είναι παρελθόν για αυτόν!

 Γη της Ελιάς

Η Εύα λοιπόν είναι η "πέτρα του σκανδάλου", και εφόσον βρίσκονται στην ίδια θέση, εφόσον και η σχέση της με τον Στάθη είναι τελειωμένη, το πάθος τους δε θα αργήσει να φουντώσει! Θα είναι όμως μία περιπέτεια ή ένας έρωτας που θα κρατήσει;

Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Έχει γίνει σκιά του εαυτού της και το αποκορύφωμα θα έρθει όταν θα χωρίσει με τον Χρήστο και ο Αλέξης θα την πιέσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Εκείνη δε θα μπορεί να ορθοποδήσει σε κανέναν τομέα της ζωής της και δυστυχώς θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Την τελευταία στιγμή θα σωθεί και σιγά σιγά θα προσπαθήσει να βρει τα πατήματά της...

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Μπαίνουν στη σειρά τα παιδιά του Δημοσθένη - «Καυτές» αποκαλύψεις από τον Κούλλη Νικολάου

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Τέλος τα ψέματα - Στη φυλακή ο...