Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο έρωτάς τους δείχνει να παίρνει και πάλι σάρκα και οστά, και το Twitter πεθαίνει να τους βλέπει μαζί ή να σκέφτεται ο ένας τον άλλο! ο λόγος για τον Στάθη και την Ιουλία στην Γη της Ελιάς, οι οποίοι σιγά σιγά έρχονται ένα βήμα πιο κοντά, εφόσον εκείνη λήγει τον γάμο της, και εκείνος χώρισε μία και καλή με την Εύα (η οποία θα περάσει καυτές νύχτες με τον...).

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Πέμπτης 10/11, είδαμε τον Στάθη να βρίσκεται με την οικογένειά του στην Ισπανία, αλλά το μόνο άτομο που σκέφτεται, είναι η Ιουλία και πόσο θα ήθελε να είναι μαζί της εκεί, όπως της είχε υποσχεθεί κάποτε. Είναι πλασμένοι για να είναι μαζί, και συγκίνησαν το Twitter όσο τίποτα άλλο.

Το Twitter υποκλίνεται στον έρωτα της Ιουλίας και του Στάθη

Σφοδρή σύγκρουση Ιουλίας και Ισίδωρου με ακραίες συνέπειες

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Γη της ελιάς» καθώς η Ιουλία που έχει έρθει κοντά στον αδελφό της Ισίδωρο πρόκειται να συγκρουστεί για δεύτερη φορά μαζί του. Να θυμίσουμε πως τα δύο αδέλφια είχαν τσακωθεί άγρια όταν ο Ισίδωρος είχε προσπαθήσει να κρύψει από την αδελφή του τη σχέση του με τη διαθήκη του πατέρα της Μυρτάλης, Ιπποκράτη. (Διαβάστε εδώ ένα από τα επόμενα δόλια σχέδια του χαρακτήρα του).

Η σχέση της Ιουλίας με τον Ισίδωρο έχει δοκιμαστεί κατά καιρούς πολύ έντονα. Ωστόσο ο Ισίδωρος είχε προσπαθήσει να έρθει κοντά με την αδελφή του την οποία και είχε συμβουλέψει για τον γάμο της. Όμως η προσωρινή νηνεμία θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά και τα δύο αδέλφια θα ανταλλάξουν μεταξύ τους πολύ σκληρά λόγια.

γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στη Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Γη της Ελιάς: Μπαίνουν στη σειρά τα παιδιά του Δημοσθένη - «Καυτές» αποκαλύψεις από τον Κούλλη Νικολάου