Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο ερχομός του Σωκράτη στην Γη της Ελιάς μπορεί να έχει δημιουργήσει τρόμο στην Αντιγόνη, μιας και αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθούν τα πάντα και το γνωρίζει, όπως επίσης ο Σωκράτης θα επιβεβαιώσει πως η Αγγελική είναι κόρη του, και τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για την οικογένεια των Βρεττάκων, κυρίως για τον Μάνο και την Μαρίνα, οι οποίοι θα δουν ότι έχτιζαν να διαλύεται. Δείτε εδώ την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Μάνος...

Ο Σωκράτης αγαπά ακόμη την Αντιγόνη

Μόλις αντιληφθεί τι έχει συμβεί με το παιδί, ο Σωκράτης αμέσως θα το διεκδικήσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά. Όταν όμως ηρεμήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλογιστεί το κακό που θα προκαλέσει στην κόρη του με αυτή την κατάσταση και θα υπολογίσει καλύτερα τις κινήσεις του...

Στο μεταξύ, μπορεί να τον βλέπουμε να έρχεται κοντά με την Αλκμήνη, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο έρωτάς του για την Αντιγόνη, όχι μόνο δεν έσβησε ποτέ, αλλά υπάρχει ακόμη και σιγοκαίει! Θα της το αποκαλύψει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

 Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας: «Τι να κάνω; Θα τρελαθώ! Μήπως είναι καλύτερα να τους μιλήσω και να τους πω ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής;», τη ρωτάει.

Ωστόσο η Εύα δεν συμφωνεί και της προτείνει: «Θα έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση. Δεν υπάρχει λόγος, δεν ξέρει κάτι ο ίδιος», την καθησυχάζει, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης (δείτε εδώ με ποιον θα γίνει ζευγάρι η Αντιγόνη) και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Πότης κάνει και πάλι το θαύμα του.

Ο Σωκράτης έχει πάει για καφέ στο καφενείο του και πάνω στην κουβέντα για την εμπορική συμφωνία με τους Βρεττάκους, ο Πότης άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Λίγο αργότερα, ο Σωκράτης μπαίνει σε σκέψεις και μάλιστα δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές.

Έτσι, αποφασίζει να ψάξει περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Εχοντας αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, αποφασίζει να κινηθεί κρυφά απ’ όλους και καταφέρνει να πάρει κρυφά δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Όπως θα δούμε αργότερα, ο Σωκράτης θα μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του και τότε θα αρχίσουν τα τεράστια προβλήματα για όλους και κυρίως για το παιδί, τη Μαρίνα και τον Μάνο, ενώ και η Αντιγόνη κινδυνεύει άμεσα λόγω της παράνομης υιοθεσίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κάνει αρκετές προσπάθειες για...» - Ποιο θα είναι το μέλλον της Εύας στην σειρά

Γη της Ελιάς - spoiler: Σφαγή ανάμεσα σε Μάνο και Σωκράτη - Βγαίνει στην φόρα η παράνομη υιοθεσία