Από Πέννυ Μαστοράκου

Είχαν δεν είχαν και απόψε, ο Αστέρης και η Αργυρώ, στο επεισόδιο της Πέμπτης 10/11 στον Σασμό, έριξαν το Twitter, καθώς οι σκηνές τους τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν, και η Αργυρώ είναι έτοιμη να λυγίσει και να παραδοθεί και πάλι στον μεγάλο έρωτά της (δείτε εδώ την συγκλονιστική σκηνή που λύγισε το Twitter με την ηρωία στον γάμο του Μαθιού)!

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, είδαμε τον Αστέρη να ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την αποχώρησή του από την Κρήτη, και να προετοιμάζεται για να πάει στο Μόναχο, εκεί που ξεκίνησαν όλα με την Αργυρώ, και μπήκε στην ζωή του έτσι αναπάντεχα και μετά δεν υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από εκείνη!

Ο Αστέρης θυμάται τις στιγμές του με την Αργυρώ και λιώνει το Twitter

Είδαμε λοιπόν flashback από τις στιγμές τους μαζί, και ορισμένες από αυτές τις σκηνές ήταν ιδιαίτερα ερωτικές, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να παραληρεί στο Twitter και η πλατφόρμα να παίρνει φωτιά!

Η στιγμή που περίμενε όλο το πανελλήνιο! Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Μπορεί η εικόνα και η κατάστασή της στο επεισόδιο της Τετάρτης 10/11 στον Σασμό να στεναχώρησε απίστευτα το τηλεοπτικό κοινό, καθώς κρυφοκοίταζε την ευτυχία των άλλων στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, ωστόσο σε πολύ λίγα επεισόδια η ίδια θα πετάξει από ευτυχία καθώς θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά του αγαπημένου της! Δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο...

Η στιγμή λοιπόν που περίμενε όλο το τηλεοπτικό κοινό, θα γίνει πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια, καθώς ο Αστέρης θα συναντηθεί με την Αργυρώ και το πάθος τους θα πάρει ξανά σάρκα και οστά!

Μία μέρα λοιπόν, αφήνουν το πάθος τους να βγει προς τα έξω και βάζουν την άκρη όλα τα εμπόδια που τους χωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια! Οι δυο τους κάνουν έρωτα, και με αυτή την σκηνή θα συγκλονιστεί όλο το τηλεοπτικό κοινό. Είναι γραφτό να είναι μαζί, θα το καταλάβουν τότε;

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Mαζεύτεεεεεε την!» - Η Στέλλα φίλησε τον Αστέρη και το Twitter κόντεψε να λιποθυμήσει

Σασμός spoiler: Η απόλυτη ανατροπή - Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στα χέρια του...