Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μιας και οι Σταματάκηδες, προκειμένου να προλάβουν την απόλυτη καταστροφή θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για την περιουσία τους που σίγουρα δε θα αρέσει καθόλου στη μητέρα τους.

Όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ, Μαθιός και Αστέρης θα προσεγγίσουν την Αργυρώ και θα της κάνουν μία πρόταση που αρχικά θα την παραξενέψει. Με το άνοιγμα της διαθήκης του Άγγελου, η κόρη των Βρουλάκηδων παίρνει όλα τα κτήματα των Σταματάκηδων που είχαν περάσει στην κατοχή του γιατρού, πριν πεθάνει.

Το πλάνο του Μαθιού και του Αστέρη στον Σασμό

Αργυρώ Μαθιός Σασμός

Όπως θα δούμε λοιπόν, τα δύο αγόρια θέλουν να προλάβουν το κακό. Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να φέρει την καταστροφή προκειμένου να σώσει την περιουσία της και έτσι ετοιμάζεται να κάνει κακό στους Βρουλάκηδες μιας και όπως λέει η ίδια αν δεν τα έχουν τα κτήματα αυτά οι Σταματάκηδες, τότε δε θα τα έχει κανείς.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης, προτείνουν στην Αργυρώ, να γράψει όλα τα χωράφια στο όνομα του μικρού Πετρή, με το σκεπτικό πως η μητέρα τους, δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό σε ένα μικρό παιδί. Ίσως αυτό καταφέρει να προλάβει την Καλλιόπη, ή είναι τόσο αδίστακτη;

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στον Σασμό

Όσο η κόρη της Μαρίνας σκέφτεται τον Αστέρη στον γάμο του αδελφού του, δεν μπορεί να ησυχάσει. Τα λόγια του ότι θα φύγει από την Άνω Ποριά, στριφογυρίζουν στο μυαλό της. Αποφασίσει λοιπόν να πάει εκεί κρυφά και να τον παρακολουθήσει. Χάνεται ανάμεσα στο πλήθος, πίσω από δέντρα και τον βλέπει απομονωμένο και σκεπτικό, με τη Στέλλα να προσπαθεί να του αποσπάσει την προσοχή.

Ο Σταύρος που αναζητά τη γυναίκα του στο σπίτι, αρχίζει να νιώθει σαν τον ταύρο μέσα στο υαλοπωλείο. Τηλεφωνεί στη Μαρίνα και στην Άσπα αλλά καμία από τις δύο δεν ξέρουν πού βρίσκεται εκείνη. Θεωρώντας λοιπόν πως έχει πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της, αποφασίζει να πάει να την ψάξει...

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter το φιλί τους), και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: «Θα σε σκοτώσω...» - Άγρια επίθεση στον Αστέρη

Σασμός: «Μέχρι το καλοκαίρι θα βλέπουμε;» - Το Twitter γλεντάει με ατακάρες τον ατέλειωτο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής