Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (10/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», μιας και ο Νικηφόρος μεταφέρει στην Καλλιόπη τη σκέψη του, πως ο Παύλος βρίσκεται πίσω από τον φόνο του Στεφανή, και ορκίζεται να τον σκοτώσει.

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στον Σασμό

Όσο η κόρη της Μαρίνας σκέφτεται τον Αστέρη στον γάμο του αδελφού του, δεν μπορεί να ησυχάσει. Τα λόγια του ότι θα φύγει από την Άνω Ποριά, στριφογυρίζουν στο μυαλό της. Αποφασίσει λοιπόν να πάει εκεί κρυφά και να τον παρακολουθήσει. Χάνεται ανάμεσα στο πλήθος, πίσω από δέντρα και τον βλέπει απομονωμένο και σκεπτικό, με τη Στέλλα να προσπαθεί να του αποσπάσει την προσοχή.

Ο Σταύρος που αναζητά τη γυναίκα του στο σπίτι, αρχίζει να νιώθει σαν τον ταύρο μέσα στο υαλοπωλείο. Τηλεφωνεί στη Μαρίνα και στην Άσπα αλλά καμία από τις δύο δεν ξέρουν πού βρίσκεται εκείνη. Θεωρώντας λοιπόν πως έχει πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της, αποφασίζει να πάει να την ψάξει...

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter το φιλί τους), και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Μέχρι το καλοκαίρι θα βλέπουμε;» - Το Twitter γλεντάει με ατακάρες τον ατέλειωτο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θεοδώρα και Παύλο