Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής από ότι καταλαβαίνουμε θα συζητιέται για πολύ ακόμη, καθώς πέρα από τις σκηνές που δεν τελειώνουν με τίποτα στον Σασμό (δείτε εδώ την αγανάκτηση του τηλεοπτικού κοινού με τον εθνικό γάμο) απόψε στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/11 το κοινό κόντεψε να αποτρελαθεί όταν είδε να φιλά η Στέλλα τον Αστέρη, τον οποίο θέλουν απεγνωσμένα να δουν με την Αργυρώ!

Τα συναισθήματα της Στέλλας εδώ και αρκετές μέρες είναι ξεκάθαρα απέναντί του, και όντως έχουν έρθει πάλι κοντά, άλλα όχι όπως θέλει εκείνη, αλλά φιλικά μιας και πριν λίγες μέρες μόνος του της παραδέχτηκε πως δεν αντέχει να βλέπει την Αργυρώ στο πλευρό άλλου άνδρα. Το Twitter δίκασε την Στέλλα για την κίνησή της, και τα σχόλιά τους ήταν ένα και ένα...

Πανικός στο Twitter με το φιλί της Στέλλας προς τον Αστέρη

Το καυτό spoiler της Ευγενίας Σαμαρά

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/11) η Ευγενία Σαμαρά, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της Στέλλας που έχει αναλάβει από πέρυσι στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA. (δείτε εδώ το πιο hot spoiler για τη δεύτερη σεζόν).

«Θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, θα κινδυνεύσει η ζωή της, δε θα έχει να κάνει με καλούς ανθρώπους. Οι περιπέτειές της θα έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή (Ευθύμη). Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η Στέλλα, δεν είναι κακή ή καλή. Δεν είναι μονοδιάστατη. Βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Μια γυναίκα που θα φτάσει στο σημείο να υπερασπιστεί τον πρώην της, παρά τα όσα της έχει κάνει. Μου αρέσει αυτός ο χαρακτήρας», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον Σασμό: Η ζωή της Στέλλας σε κίνδυνο! Μπλέκει με τον υπόκοσμο και...

Σασμός spoiler: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!» - Η Βασιλική θα μάθει για τον φονιά του Στεφανή