Από Πέννυ Μαστοράκου

Επιτέλους ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής φαίνεται πως τελείωσε, και οι χρήστες του Twitter ανακουφίστηκαν (δείτε εδώ την αγανάκτησή τους για την διάρκειά του), και σήμερα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 10/11, είδαμε για πρώτη φορά στον Σασμό, τον πραγματικό λόγο που ο Ευθύμης κατηγορεί τον Φραγκιαδάκη για τον θάνατο της γυναίκας του και τον μισεί τόσο πολύ (δείτε εδώ την ανατριχιαστική σκηνή τους στο προηγούμενο επεισόδιο).

Αυτό όμως που αντιλήφθηκαν και εξοργίστηκαν, είναι πως ο Αντώνης δεν έφταιξε για την τροπή που πήραν τα πράγματα, επομένως ούτε για τον άδικο θάνατό της! Ήταν ατύχημα και θα μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, και ο Ευθύμης τον έχει φορτώσει με τόσες τύψεις για κάτι που φταίει ο ίδιος και οι επιλογές που έκανε!

Η οργή του Twitter για τις άδικες κατηγορίες στον Αντώνη

Μαρίνα και Αντώνης πέφτουν με το αμάξι από τον γκρεμό

Μία σοκαριστική εξέλιξη μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μιας και όπως θα δούμε, η Μαρίνα και ο Αντώνης θα εμπλακούν σε ένα τρομακτικό τροχαίο που θα φτάσει κοντά στο να τους στερήσει τη ζωή.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια και έτσι κάποια στιγμή αποφασίζουν να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές ο ένας με τον άλλον, κάνοντας μία μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο.

Φυσικά πίσω από αυτό δεν κρύβεται άλλος από τον Ευθύμη, ο οποίος έχει ορκιστεί να εκδικηθεί τον Αντώνη. Αρχικά αναθέτει την βρώμικη αυτή δουλειά στον Λευτέρη, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά να το κάνει και έτσι, η δεύτερη επιλογή του Ευθύμη, είναι ο Πάνος.

Αντώνης Μαρίνα ατύχημα

Όλα αλλάζουν ωστόσο όταν ο Αντώνης συνειδητοποιεί πως τα φρένα του αυτοκινήτου του δεν λειτουργούν. Ο Αντώνης έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και για να αποφύγει τα χειρότερα, στρίβει το τιμόνι και πέφτει στον γκρεμό (δείτε εδώ ποιος άλλος χαρακτήρας της σειράς θα βρεθεί ένα βήμα πριν τον θάνατο).

Η Μαρίνα δίπλα του καταρρέει, δεν ξέρει τι να κάνει και έτσι ξεκινάει να προσεύχεται. Τελικά το αμάξι πέφτει στον γκρεμό και διαλύεται ωστόσο ο Αντώνης και η Μαρίνα καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από το τρομακτικό ατύχημα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Θεοδώρα και Παύλο

Σασμός Spoiler: Ανατροπή σοκ - Σφοδρή σύγκρουση Στέλλας και Καλλιόπης