Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού, την Τρίτη 8/11, ο Παυλής δεν είναι το μόνο άτομο που πάει ακάλεστο (και προκάλεσε την έκρηξη της Καλλιόπης την οποία αποθέωσαν στο Twitter) στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά και το δεξί του χέρι, ο πιο κοντινός του άνθρωπος ο Ευθύμης.

Στο αποψινό λοιπόν επεισόδιο, ο Ευθύμης θα έχει μία ιδιαίτερα έντονη κουβέντα, και ταυτόχρονα συγκινητική -παρότι τον απειλεί - με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από το παρελθόν, και έχουν προηγούμενα λόγω της γυναίκας του Ευθύμη, η οποία έπεσε νεκρή από την σφαίρα του πάνω σε συμπλοκή.

Ο Ευθύμης πρόσωπο με πρόσωπο με τον Φραγκιαδάκη στον γάμο

«Γιατί δεν προσπαθείς να ξαναφτιάξεις εδώ την ζωή σου που έχεις μία ευκαιρία, και την πετάς στα σκουπίδια;» τον ρωτά ευθέως ο αστυνόμος, και τότε το Ευθύμης του απαντά με σκληρό βλέμμα «Αυτή η ευκαιρία χάθηκε Φραγκιαδάκη την μέρα που πυροβόλησες, εγώ τώρα απλά περιφέρομαι άδειος» και συνεχίζει απειλώντας τον...

Μην χάσετε απόψε στον Σασμό!

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (9/11) επεισόδιο, μιας και η Στέλλα με τον Αστέρη θα βρουν λίγο χρόνο στο γάμο του Μαθιού προκειμένου να συζητήσουν για τη σχέση τους και έτσι θα φιληθούν (δείτε εδώ τα σχόλια που έκανε χθες το Twitter για αυτό το ζευγάρι).

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει λίγο με τον Αστέρη και να του ζητήσει να ξεκόψει από τη Στέλλα διά παντός, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση καθώς ποτέ δεν σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την πρώην αγαπημένη του. Την ίδια στιγμή, Δημήτρης και Αιμιλία έρχονται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση και αφορμή είναι η παρουσία του Παύλου που μπαίνει εμπόδια στο μέλλον τους.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη, τη στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν. «Από εδώ και στο εξής πορευόμαστε μαζί. Εγώ είμαι για σένα κι εσύ για μένα. Δεν θέλω να έχουμε μυστικά και κρυφές σκέψεις. Μας αξίζει η ευτυχία. Παλέψαμε γι’ αυτήν και δεν θα αφήσω κανέναν να μας τη χαλάσει», τονίζει ο Μαθιός, ενώ δεν σταματά να λέει στη γυναίκα του πόσο πολύ ευτυχισμένος είναι.

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Σοκ! Το τελεσίγραφο του Σταύρου στην Αργυρώ

Αποκλειστικό: Ο Μαθιός εκλιπαρεί την Αργυρώ για «Σασμό»