Από Πέννυ Μαστοράκου

Από τότε που επέστρεψε, ο Παύλος Βρουλάκης στον Σασμό, είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τα δικά του άτομα, και ένα από αυτά είναι και η Θεοδώρα, καθώς είναι βαφτισιμιά του, και είναι πολύ προστατευτικός μαζί της, όπως έχουμε δει σε πολλά επεισόδια, και ειδικότερα από τότε που κατάλαβε πως ο Λευτέρης είναι ο σύντροφός της. Δείτε εδώ ποιος αγαπημένος ήρωας της σειράς θα δει τον θάνατο κατάματα...

Παύλος και Θεοδώρα στα μαχαίρια στον Σασμό

Στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, ο Λευτέρης πάει συνοδευόμενος από την Θεοδώρα, και εκεί όπως ήδη γνωρίζουμε θα βρεθεί και ο Παύλος με τον Ευθύμη (δείτε εδώ την ανατριχιαστική σκηνή του με τον Φραγκιαδάκη). Ο Ευθύμης συνεργάζεται κρυφά με τον Λευτέρη, γεγονός που γνωρίζει ο Παύλος, και αυτός θα είναι ένας από τους λόγους που θα έρθουν σε ρήξη...

Σασμός

Ο νονός της έχει περίεργη στάση απέναντί του, κάτι που αντιλαμβάνεται η Θεοδώρα και πολύ σύντομα θα κοντραριστούν πολύ άσχημα. Τι θα συμβεί στο τέλος;

Χωρίζουν Λευτέρης και Θεοδώρα!

Η Θεοδώρα και ο Λευτέρης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Σύντομα ωστόσο η σχέση τους θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα θα περάσουν και έναν χωρισμό.

Ήδη έχουν αρχίσει και έχουν τις εντάσεις τους, οι οποίες θα κορυφωθούν όταν η Θεοδώρα αρχίζει να μπλέκεται στα σκοτεινά μονοπάτια του Λευτέρη, και θεωρεί υπαίτιο τον νονό της, τον Παύλο, για τις δουλειές στις οποίες μπλέκει!

«Θα δούμε μια ιδιαίτερη σχέση να ξετυλίγεται στις οθόνες μας, με πολλά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Είναι δύο άνθρωποι που ουσιαστικά προσπαθούν να γνωριστούν από το μηδέν», είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια η Δανάη Παππά στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό TV24 (δείτε εδώ τι άλλο είχε πει για τον Σασμό).

Σασμός Θεοδώρα Λευτέρης χωρισμός

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Θεοδώρα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Παύλο Βρουλάκη και θα τον κατηγορήσει πως εξαιτίας του, ο Λευτέρης είναι μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες. Η στάση της αυτή ωστόσο θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τον αγαπημένο της, που θα της ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να μπλέκεται στις δουλειές του.

Έτσι το ζευγάρι χωρίζει, ωστόσο ο Λευτέρης δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τη διεκδικήσει ξανά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Σκέτη ανατριχίλα - Τα 200 επεισόδια της σειράς σε 200 δευτερόλεπτα

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη παίρνει βενζίνη για να κάψει τα χωράφια των Βρουλάκηδων